Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
MrMagnus

[DL] Szpital

Rekomendowane odpowiedzi

MrMagnus    4
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Siemka .[/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Dzisiaj przedstawiam wam mój nowy projekt szpitalu .[/font][/color]

[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Dodatkowe informacje :[/font][/color]

[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Tematyka : Szpital[/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Czas budowy : Projekt w trakcie budowy .[/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Liczba zaangażowanych osób : 1[/font][/color]

[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Link do projektu i save :[/font][/color]

[url="http://www.planetminecraft.com/project/hospital-1413839/"][color=#000000][font=helvetica, arial, sans-serif]http[/font][/color][color=#666600][font=helvetica, arial, sans-serif]:[/font][/color][color=#880000][font=helvetica, arial, sans-serif]//www.planetminecraft.com/project/hospital-1413839/[/font][/color][/url]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Princess    2
Widzę, że fascynuje cię budownictwo socjalistyczne, bo ten szpital wygląda jak blokowisko z jakiegokolwiek polskiego miasta. Trochę przesadziłeś z ilością balkonów, przecież takich szpitalów nie ma. Widziałeś kiedyś by pacjenci chorujący na poważne choroby na balkonach przesiadywali?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
MrMagnus    4
@up chodziło mi o urozmaicenie budynku by nie był "klocowaty" a jeśli chodzi o wygląd jak blokowisko po części mi o to chodziło . [budynek miał po części być w klimacie socjalistycznym . ]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Zarkano    0
Taka ilość balkonów, rzeczywiście trochę mało realistyczna, ale bez nich wyglądałby zdecydowanie gorzej.
Mimo to naprawde kawał świetnej roboty. Oceniam na 8,75/10 nie ze względu na balkony.. ale na brak "tego czegoś".
Mam nadzieję, że warunki lepsze niż w polskich szpitalach :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Camil    42
Fajne, ale trochę takie sobie wnętrze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Neme    1
Bardzo fajnie Ci wyszedł. Ile czasu przeznaczyłeś na tą budowlę ? Używałeś jakichś wspomagaczy czy wszystko robiłeś ręcznie ? Poza tym - 8.5/10 :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...