visar 0 Napisano 19 Lipiec 2011 Myślę, że dużym ułatwieniem byłoby wstawienie na forum mapki wioski bo strasznie się gubię Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tolberti 4 Napisano 20 Lipiec 2011 Masz na myśli miasto czy wioskę? Bo wioska to kilka domków na krzyż z stodołą i farmami ale jeśli chodzi o miasto to fakt, trochę problematyczne się połapać jak się jest nowym. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nifrez 0 Napisano 21 Lipiec 2011 Powiem wam tak, całą mapkę możesz mieć w "Bani" tylko pamiętaj gdzie jest katedra ; ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mezio 72 Napisano 21 Lipiec 2011 ludzie jeśli się zgubicie to szukajcie znaków (tabliczek) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wgutbier91 5 Napisano 21 Lipiec 2011 Albo zróbcie sobie mape Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Y4nuszek 18 Napisano 21 Lipiec 2011 Są drogowskazy, jest katedra i można też z craftować mapę. Tak mapa na forum nie bardzo pasuje do rp imo. Jak masz się wgrać w postać, co chwile alt+tabując na forum? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SmithPL 0 Napisano 21 Lipiec 2011 Na mapie nic nie było by widać. Lepiej zapamiętać gdzie jest katedra i od niej się kierować. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Quacke 18 Napisano 21 Lipiec 2011 Według mnie mapka z 1.6 to kompletny niewypał. Pokazuje z tak małą dokładnością, że ledwo co można by znaleźć na niej swój domek. Poza tym dla mnie to trochę dziwne. Ja się jeszcze nie zgubiłem na tym serwerze. Kiedyś tylko przez pół godziny szukałem Dolnego Miasta No ja przepraszam, ale nie ma do niego żadnej tabliczki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AniolStroz 20 Napisano 21 Lipiec 2011 Byłbym za zmianą / restartem mapy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
visar 0 Napisano 21 Lipiec 2011 W sumie to nie chodziło mi o dokładne odwzorowanie mapy z mapedit tylko orientacyjne położenie strategicznych punktów dla nowego gracza jak magazyn, publiczna kopalnia jakieś sklepy. Teraz też już wiem gdzie co jest ale na początku to chyba z 20 razy latałem wokół katedry żeby znaleźć magazyn. A co do tabliczki z magazynem to jest chyba tylko jedna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach