Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
visar

Mapa

Rekomendowane odpowiedzi

visar    0

Myślę, że dużym ułatwieniem byłoby wstawienie na forum mapki wioski bo strasznie się gubię

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
tolberti    4

Masz na myśli miasto czy wioskę? Bo wioska to kilka domków na krzyż z stodołą i farmami ale jeśli chodzi o miasto to fakt, trochę problematyczne się połapać jak się jest nowym.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
nifrez    0

Powiem wam tak, całą mapkę możesz mieć w "Bani" tylko pamiętaj gdzie jest katedra ; )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Mezio    72

ludzie jeśli się zgubicie to szukajcie znaków (tabliczek)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Y4nuszek    18

Są drogowskazy, jest katedra i można też z craftować mapę. Tak mapa na forum nie bardzo pasuje do rp imo. Jak masz się wgrać w postać, co chwile alt+tabując na forum?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
SmithPL    0

Na mapie nic nie było by widać. Lepiej zapamiętać gdzie jest katedra i od niej się kierować.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Quacke    18

Według mnie mapka z 1.6 to kompletny niewypał. Pokazuje z tak małą dokładnością, że ledwo co można by znaleźć na niej swój domek. Poza tym dla mnie to trochę dziwne. Ja się jeszcze nie zgubiłem na tym serwerze. Kiedyś tylko przez pół godziny szukałem Dolnego Miasta :) No ja przepraszam, ale nie ma do niego żadnej tabliczki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
visar    0

W sumie to nie chodziło mi o dokładne odwzorowanie mapy z mapedit tylko orientacyjne położenie strategicznych punktów dla nowego gracza jak magazyn, publiczna kopalnia jakieś sklepy. Teraz też już wiem gdzie co jest ale na początku to chyba z 20 razy latałem wokół katedry żeby znaleźć magazyn. A co do tabliczki z magazynem to jest chyba tylko jedna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...