Gość Serek Napisano 15 Wrzesień 2012 (edytowane) Hej, Mam do was takie pytanie: Polecacie/Znacie jakieś grafiki na których np. Skyrim pójdzie na najwyższych detalach,Crysis III będzie ładnie chodzić oraz większość nowych gier będzie chodzić płynnie i z bardzo dobrą jakością ? Nie pisze ceny która mnie interesuje, ale żeby była przynajmniej w granicach rozsądku. Edytowane 15 Wrzesień 2012 przez Serek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mofixil 190 Napisano 15 Wrzesień 2012 [quote name='Serek' timestamp='1347696104' post='93431'] Nie pisze ceny która mnie interesuje, ale żeby była przynajmniej w granicach rozsądku. [/quote] Zależy co uważasz za rozsądną cenę. GTX670 i 660Ti to bardzo opłacalne karty patrząc na ich możliwości (~1700 i ~1400zł). A jak jesteś superduper mega oszczędny to Radeon zaprasza ale ja się na nich wcale nie znam. 7850 i w górę powinno styknąć. Zawsze można też pójść w starsze modele jak GTX570, jest tańszy ale oferuje mniejszą wydajność i większy pobór prądu, na dłuższą metę wyjdzie drożej od serii 600. [url="http://www.hwcompare.com/"]Tutaj[/url] masz porównania wydajności, TDP i niżej ceny w różnych sklepach, jak masz znajomego w USA to kupuj przez newegg, wyjdzie nawet 20-30% taniej niż w polsce. Pamiętaj też że kupując najnowsze GPU reszta sprzętu też musi być bardzo dobra, źle dobrany ram czy stary piecyk bądź kiepski zasilacz i marny chipset to strata wydajności. Podaj najlepiej swoją obecną specyfikację bo pod C2Q czy starego Phenoma nie ma sensu pchać tak highendowej karty bo i tak nie rozwinie skrzydeł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Serek Napisano 15 Wrzesień 2012 Grafika - NVIDIA GeForce 9500 GT Procesor - AMD Athlon II X4 640 Pamięć Ram - 4096 Mb Windows 7 Jeśli razem z grafiką trzeba coś jeszcze zmodyfikować , to jestem otwarty na propozycje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mofixil 190 Napisano 15 Wrzesień 2012 RAM: Dokładniej proszę. Procek: nie jest specjalnie zły ale imho za stary na to co wymieniłem wyżej. GPU: To je parodia, zmiana na coś pokroju GTX560Ti czy 570 to byłby szok. Podaj też jakie masz mobo i zasilacz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuki 0 Napisano 1 Październik 2012 ogólnie kup Nvidie bo ATI to shit Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach