Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
  • 0
adasiek1000

Problem z serwerem

Pytanie

adasiek1000    0
Witam, problem polega na tym że wg mnie Minecraft stracił łączność z internetem. ForceUpdate działa ale serwery nie. :(
Na forum serwera na którym grywam ( [color=#00ff00][Cenzura][/color].pl, to nie jest reklama Mor) ludzie piszą że serwer jest ONLINE, sprawdzałem inne serwery Non-premium które działają,ale mi nie działają np: [color=#00FF00][Cenzura][/color], [color=#00FF00][Cenzura][/color],
Reinstalowałem, usuwałem i nic. Myślę na tym aby przeinstalować Windowsa na XP, aktualnie mam Vistę (fabryczną)
Czy to dobry pomysł ? Czy może wręcz przeciwnie, bezcelowy? To zdarzenie stało się nagle. Wieczorem kończyłem grę a popołudniu następnego dnia już nic nie działało

Wersja Minecraft: Pirat

Próbuje coś wskórać od 3 dni...

[color=#006400]Na wszelki wypadek[/color] [color=#00FF00][Cenzura][/color][color=#000000] [/color][color=#006400]na nazwy serwerów //Blake[/color] Edytowane przez Blake96
Cenzura

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
luki965    3
Dobry pomysł niezależnie czy ci to z grą problem rozwiąże czy nie, bo Vista to największy syfilis jakiego Microshit zdołał wypuścić na światło dzienne. Aczkolwiek... spróbuj zwyczajnie zrestartować modem od internetu i sprawdź czy zacznie ci wykrywać serwery.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
MrSkaleton    89
Najbardziej pomocną rzeczą będzie zresetowanie modemu/routera (Nie, że wszystko trzeba robić od nowa co do Routera tzn. ustawiać, lecz wyciągnąć z gniastka odczekać 5-10 sekund i podłączyć). W najgorszym wypadku usunąć wszystko co ma związek w Minecraft'em (prócz save) i zainstalować od nowa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
adasiek1000    0
LOL , niby taka prosta rzecz jaką jest zresetowanie modemu, a pomogło :lol: :lol: :lol: :lol: !!!
3 dni czekania.
Dzięki wielkie !!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
luki965    3
Tak swoją drogą to gdybyś raczył CZYTAĆ moje e-maile to już wczoraj mógłbyś grać... napisałem ci tam w ostatnim "pokombinuj np. z rozłączenie i podłączeniem internetu"...

Skoro po problemie to temat do zamknięcia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...