Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
  • 0
marmoladaman

Nie idzie zainstalować modyfikacji

Pytanie

Siema i witajcie :)
Mam tak więc problem. Modyfikacje nie chcą działa. Instaluje modloader i nie wyskakują żadne błędy wszystko poprawnie. Lecz, gdy do tego dodam jakikolwiek mod minecraft się crash*je. Oczywiście usunąłem META-INF. Jeśli ktoś wie co to mogło być proszę o pomoc :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
luki965    3
Może modyfikacja nieaktualna? Albo ma jakiś błąd po prostu. Inne wyjaśnienia nie przychodzą mi do głowy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Nie, nie, nie! Próbowałem wielu modyfikacji i w różnych wydaniach. Tu nie chodzi o modyfikację niestety.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
maties7    13
Najpierw się pochwal co chcesz zainstalować, a także w jaki sposób to robisz oraz czy nie masz czasem jakiś plików z logami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Daniel369    1
Odinstaluj MC i pobierz go ponownie ze strony, a później znajdź na YT poradnik do instalacji modu. Usunąłeś, albo źle wkleiłeś plik, lub nie wypakowałeś poprawnie. Po instalacji będziesz miał czystego MC. Innych opcji nie ma. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Blake96    6
Ściągnij MagicLauncher 0.99. Gdy będziesz tam instalował mody to zobaczysz, które kolidują ze sobą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
MrSkaleton    89
A ja mam prostrze rozwiązanie.
Wejdź w wyszukiwarkę na komputerze i wpisz %appdata%
Następnie wejdź w .minecraft i usuń folder Mod lub Mods.
Wsumie to samo co z odinstalowaniem, ale nie całego Minecrafta.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
luki965    3
Niektóre mody nadal wgrywa się do pliku jar więc aby mieć czystego MC mimo wszystko trzeba go usunąć i od nowa pobrać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Podobna zawartość

• Przez Melia
      Tworzę mapę do Minecraft'a i nie wiem jak zrobić pewną rzecz...
      Jak zrobić żeby np. zamiast '<Roxmb>' była nazwa obecnie grającego gracza?

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten załącznik.
    • Przez Mateeq1337
      Witam, mam problem z instalacją forga, więc gdy instaluje forga wyskakuje mi error [patrz screen'a], ogólnie ta lista była dłuższa ale pobrałem pare plików etc. i zostały tylko te , i teraz moje pytanie, jak to naprawić?

Dodam że w plikach minecrafta w folderze .minecraft\libraries\org w każdym folderze jest plik który powinien tam być.
      Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten załącznik.

POMOCY! TAKI SAM BŁĄD RÓWNIEŻ POJAWIA SIĘ NA INNYCH WERSJACH 1.7.x
    • Przez BestLvck
      Mam problem z instalacją... już miałem minecraft, ale postanowiłem go odinstalować, bo zepsuły mi się tekstury, a koleżanka miała to samo i odinstalowana i potem na następny dzień się naprawiło. Ja teraz po instalacji dostaje komunikat o błędzie (Unable to update the minecraft nstive launcher)... proszę o pomoc? (mam premium)
    • Przez julqa
      Mam problem z instalacją txt na 1.8 (mam wesje premium) kopiuję go do folderu ale nie pojawia się on w liście w mc.
      Jest to txt ! §CMoonwake.
      Plizz pomóżcie.
    • Przez piotrovvsky01
      Witam!
      Mam pewien problem otóż gram sobie na blazingpacku na wersji 1.8.8 ( jest to paczka antycheat ). Przerzucam txt do folderu resourcepacks. Zamykam folder. Odpalam minecraft i nie mam tego txt w grze... Pomoże ktos? 
  • Dodaj nową pozycję...