LuKasIk 0 Napisano 10 Wrzesień 2012 1.lukasik33 2.wintalian 3.Podobno za X-Ray 4.Więc byłem sobie w kopalni a wintalian mnie ciągle sledził.Pierwszy przypadek jak znalazlem diaxy to: kopałem węgiel a pod węglem były diaxy więc też je wykopałem.Drugi przypadek:robiłem sobie schodki w kopalni i nagle zobaczylem 3 diaxy, ale tylko 2 wykopałem bo skończył mi się kilof, więc napisałem mu czy mi pożyczy a on odrazu że już miałem ostatnia szanse z tym X-Ray.Prosto mówiąc dostałem bana za nic.Po 1 usunołem X-Ray wczoraj po tym jak mnie zbanowano i już go nieinstalowałem więc nie mam tego X-Ray, a to że znalazłem diaxy to już było szczęście i znalazłem je bez X-Ray.Proszę o rozpatrzenie mojej skargi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cysioland 1 Napisano 10 Wrzesień 2012 Obiektywne fakty: Plugin anty-xray pokazuje, iż zbanowany wykopał 75 diamentów dzisiaj, co jest według tegoż pluginu wskazaniem, iż gracz prawie na pewno ma x-ray. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KingStray 0 Napisano 10 Wrzesień 2012 Ale tylko prawie a nie napewno wiec moze sie pomylic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cysioland 1 Napisano 10 Wrzesień 2012 To wszystko na przestrzeni 3 godzin. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wintalan 75 Napisano 10 Wrzesień 2012 (edytowane) Jesteś wręcz żałosny. Zanim dałem ci bana napisałeś jeszcze pożegnalne uops" jakbyś sugrował, że wpadłeś. Miałeś już za to bana, dostałeś szanse, ale ją zmarnowałeś. Śledziłem cię BEZ VANISHA!(przy okazji proszę o przywrócenie mi kidmoda, gdyż nadałem sobie moda, specjalnie aby zbanować tego delikwenta, oraz informuję, że plugin na vanisha nawala... Z tego powodu wykorzystałem chyba zbędną kidmodowi permisję /rank, czego mod nie ma... Btw. Brak vanisha to nie sprawa permisji) Byłeś a tyle sprytny, że nawet się nie rozejrzałeś. Unbana nie będzie nawet jeżeli byś zasponsorował polycraft na 5 lat z góry ;3 Już ja się o to postaram. Póki ja będę w ekipie NIGDY tu nie wejdziesz... Kopałeś diax za diaxem, skręt za skrętem, gdy ja męczyłem się z włączeniem vanisha. Nie znaczy jenak, że nie widziałem jak kopiesz, bo stałem +- 15 klocków za tobą... To tyle odemnie. @edit: mój nick brzmi wintalan, jeżeli miałbym nieprzyjemność spotkać się z tobą na innym serwerze... @ps: twoim kolegom też bym chętnie powsadzał permy tak zasypali czat "wnioskami o unbana dla ciebie". Niestety za to nie ma permów, ale złożyli mi obietnicę, że już tu nie wejdą jak nie dostaniesz UB, więc liczę na dotrzymanie obietnicy. Btw., nadal czekam na wasze obiecane dla mnie skargi! Szantażyk szantażem, ale na mnie to nie zdziała nigdy ;3 kolega, szantaż, przeprosiny... Jestem obiektywny bardziej... @offtop: 1200 post! Edytowane 10 Wrzesień 2012 przez Wintalan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KaoPL 107 Napisano 10 Wrzesień 2012 Dla mnie niema UB... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cysioland 1 Napisano 10 Wrzesień 2012 [b]lukasik33, [/b]decyzja podjęta [b]Wintalan,[/b] problem z niewidzialnością naprawiony. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzybnix 1 Napisano 10 Wrzesień 2012 Nie ogarniam jak taki człowiek może być w administracji serwera ?! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wintalan 75 Napisano 10 Wrzesień 2012 (edytowane) Jesteś śmieszny. Teraz wszyscy mnie pohejcicie, bo zbanowałem szkodnika za łamanie regulaminu? Regulamin obowiązuje każdego z was, jak i każdego z nas (ekipy). Powiniennem zostać wyrzucony z ekipy! Dlaczego oni mnie jeszcze trzymają? Jestem przecież nienormalny i nieludzki! Znęcam się nad biednymi graczami... -,- Truję wam d...Ekhm... Staram się jak mogę, aby polepszyć ten serwer, do czego wlicza się wywalenie nieuczciwych graczy, co by nie zniszczyli ekonomi (skutkami mogłaby być nawet potrzeba cofnięcia zapisów mapy+pluginów takich jak iconomy, ale coś mi się kojarzy, że kopie pluginów nie są robione, jednak cóż... Może się już coś zmieniło ;D Nadal pamiętam tę akcję z cuboidami z początków poly), oraz aby nie mieli łatwiej od WAS, żeby np. Nie niszczyli was odrazu na próbie pvp, bo wy gracie (mam nadzieję) uczciwie, oraz robię inne raczej większe rzeczy jak pomoc przy budowie nowej mapy, oraz planuję na prośbę slawusa potłumaczyć troszkę pluginów, ale widzę, że z ludźmi takimi jak ty spokojnie się nie da. Ja to się raczej zapytam, jakim sposobem osoba taka jak lukasik może być w ekipie... Classic classiciem, ale ranga jest... Miałem tego nie pisać, ale jak tak uważacie to niech wam będzie... =,= Btw. Ja nie jestem w administracji, a moderacji ;3 Teraz proszę o zamknięcie tematu, bo się spam robi... Edytowane 10 Wrzesień 2012 przez Wintalan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chormon 136 Napisano 10 Wrzesień 2012 Zamykam, a Grzybnixowi chodziło chyba o Lukasika. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach