emil2506 0 Napisano 9 Wrzesień 2012 skinolandia to będzie mapa na której będą skiny z wełny sławnych i tez zwykłych ludzi między skinami drogi każdy będzie mugł postawić własnego skina spawn będzie w skinie skkf'a Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sniezyn 1 Napisano 9 Wrzesień 2012 1.[color=#008000][b]Ortografia![/b][/color][url="http://forum.minecraft.pl/topic/13644-%e2%80%9emaly-poradnik%e2%80%9d-czyli-jak-pisac-posty-i-czego-unikac-aby-nie-zdobyc-warna/"]http://forum.minecra...e-zdobyc-warna/[/url].Jesteś,a raczej powinieneś być nowym przykładem (nie)poprawnie napisanego postu. 2.[color=#008000][b]Wzór![/b][/color] Z mojej strony to wszystko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skylo 20 Napisano 9 Wrzesień 2012 Prosimy napisać jaką masz range na serwerze. @sniezyn: Pierwszorzędną sprawą powinno być dla ciebie rozwiązanie sprawy z projektem, a nie sprawdzanie ortografi i chwalenie się znajomością systemu warnów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sniezyn 1 Napisano 9 Wrzesień 2012 (edytowane) [quote][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Temat z projektem zawierać [b]musi[/b]:[/font][/color] [color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif][...][/font][/color][/quote] @Skylo Ja jestem od griefów i innych spraw(coś w stylu: podaj,sprzątnij,pozamiataj). Gdy zapytałem się Ciebie kiedyś czy mam się zajmować sprawami pisanymi na forum to Twoja odpowiedź była krótka: [quote]Głowa Cię boli.[/quote] Edytowane 9 Wrzesień 2012 przez Sniezyn Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Toficer Napisano 9 Wrzesień 2012 Spammy spammy spam... Zakładam, że Twoja ranga to "Mieszkaniec" lub wyższa. Jeżeli nie, to zapomnij o projekcie. Zgody udzielam (choć nie podoba mi się faworyzowanie skkf'a w taki sposób, nie lubię kolesia...). Poproś o mapę członka Ekipy. Co do możliwości budowania dla użyszkodników - licz się z griefem, albo męcz Ekipę o zonowanie dla poszczególnych... artystów... Jeżeli nie ma głosów przeciwko, to proszę o zamknięcie tematu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach