Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
emil2506

skinolandia

Rekomendowane odpowiedzi

emil2506    0
skinolandia to będzie mapa na której będą skiny z wełny sławnych i tez zwykłych ludzi między skinami drogi
każdy będzie mugł postawić własnego skina
spawn będzie w skinie skkf'a

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Sniezyn    1
1.[color=#008000][b]Ortografia![/b][/color][url="http://forum.minecraft.pl/topic/13644-%e2%80%9emaly-poradnik%e2%80%9d-czyli-jak-pisac-posty-i-czego-unikac-aby-nie-zdobyc-warna/"]http://forum.minecra...e-zdobyc-warna/[/url].Jesteś,a raczej powinieneś być nowym przykładem (nie)poprawnie napisanego postu.
2.[color=#008000][b]Wzór![/b][/color]
Z mojej strony to wszystko.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Skylo    20
Prosimy napisać jaką masz range na serwerze.
@sniezyn: Pierwszorzędną sprawą powinno być dla ciebie rozwiązanie sprawy z projektem, a nie sprawdzanie ortografi i chwalenie się znajomością systemu warnów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Sniezyn    1
[quote][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Temat z projektem zawierać [b]musi[/b]:[/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif][...][/font][/color][/quote]
@Skylo
Ja jestem od griefów i innych spraw(coś w stylu: podaj,sprzątnij,pozamiataj).
Gdy zapytałem się Ciebie kiedyś czy mam się zajmować sprawami pisanymi na forum to Twoja odpowiedź była krótka:
[quote]Głowa Cię boli.[/quote] Edytowane przez Sniezyn

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Toficer   
Gość Toficer
Spammy spammy spam...

Zakładam, że Twoja ranga to "Mieszkaniec" lub wyższa. Jeżeli nie, to zapomnij o projekcie.

Zgody udzielam (choć nie podoba mi się faworyzowanie skkf'a w taki sposób, nie lubię kolesia...). Poproś o mapę członka Ekipy.
Co do możliwości budowania dla użyszkodników - licz się z griefem, albo męcz Ekipę o zonowanie dla poszczególnych... artystów...

Jeżeli nie ma głosów przeciwko, to proszę o zamknięcie tematu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...