nifrez 0 Napisano 18 Lipiec 2011 Może tutaj swoje nicki rzucamy itp ;D?Nick : Lvl:Eu czy North America:Nick: Nifrezlvl: 25Eu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Galest 0 Napisano 19 Lipiec 2011 Galest lvl : 30Eu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wa-lek 0 Napisano 21 Lipiec 2011 Nick : WaleqLvl: 30Eu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Azzan 5 Napisano 27 Lipiec 2011 LOL to gó*no ;d Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krwawic 5 Napisano 4 Sierpień 2011 nick: Krwawiclvl: bodajże 15 bo mi wcześniejsze konto na 30 ktoś ukradł. (EU) 8 lvl (ten sam nick). (US)Gram na US kiedy EU jest zajęte.Azzan - może dla Ciebie. Też kiedyś tak sądziłem przez długi czas, ale gdy zagrałem na prośbę kolegi spodobał mi się. Twój komentarz uważam za nie na miejscu - jest zbędny. Nie taka była idea tematu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robino 0 Napisano 16 Sierpień 2011 Asatiri, poziom 30, eu nord east.Szukam ludzi do gry, ogarniętych, na normale i rankedy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość matejss Napisano 16 Sierpień 2011 Nick : matejssLvl: 6Eu czy North America:Eu Nordic & Eastnie gram zbyt czesto, ale ze znajomymi raczej sie skusze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach