Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Tysek10

[Unban] Tysek10

Rekomendowane odpowiedzi

Tysek10    0
Witam Administrację, chciałbym zostać odbanowany

[b]Treść tematu:[/b]

[b]Mój nick w grze:[/b][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif] [/font][/color][i]Tysek10[/i]
[b]Powód bana:[/b][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif] [i]Prawdopodobnie skarga na lukasika, którą poparłem[/i][/font][/color]
[b]Przybliżona data:[/b][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif] [i]ok. 31 sierpnia- 2 września, ale do końca nie wiem [/i][/font][/color]
[b]Banujący: [/b][color=#0000ff][i]Zaritor[/i][/color]
[b]Treść prośby:[/b][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif] [/font][/color][i]Dostałem tempbana na 14 dni, żeby przemyśleć moje złe zachowanie. Przemyślałem sprawę i jest mi strasznie wstyd, a z lukasikiem się pogodziłem jeszcze przed banem (tysik też, ale chyba ja za niego nie odpowiadam). Pierwsze dni bana przeczekałem, ale teraz już nie mogę wytrzymać bez tego serwera. Jeszcze mam do roboty projekt, robię go z Danio616 i boję się że skończy zanim mój ban minie. Nuda mnie zżera bez tego serwera (zrymowało się :D[i] ), więc [b]błagam na kolanach[/b] o unban. Mam nadzieję że moja długa prośba nie zostanie zmarnowana, bo to najwspanialszy serwer na świecie. Jeśli jednak moja prośba nie zostanie przyjęta, spokojnie przeczekam bana (chyba że daliście mi wiecznego z niewiadomych powodów). szczególnie przepraszam lukasika (za to że miałem jakiekolwiek wątpliwości do jego świetnego talentu do bycia adminem) i Zaritora (za to że najwyraźniej go wkurzyłem (ale o strażnika w tej sprawie nie chodziło)) [/i][/i]
[b]Obiecuję nigdy więcej nie łamać regulaminu Jupiter Jazz i proszę o odbanowanie.[/b]

PS: Nie chcesz tego czytać bo jest za długie? Mam krótszą wersję, czyli to pogrubione i pochylone:[b] [i]Błagam na kolanach o unbana, bo już zaczynam mieć depresję i wyrzuty sumienia, a za moje zachowanie najmocniej przepraszam[/i][/b] Edytowane przez Tysek10

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Figosław   
Gość Figosław
Banowałem ja na prośbę Zaritora, więc spróbuję go złapać i porozmawiam z nim na twój temat.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Tysek10    0
Dzięki Figosław. DZynio, długo czekałem na jakikolwiek komentarz, więc tobie też dzięki. Mam nadzieję że Zaritor nie uzna tej prośby za kolejny post dzieciaka, który myśli że wystarczy poprosić i się ma.
Pozdrawiam ;) Edytowane przez Tysek10

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
DZyniO138    0
Tysio, mój kochany kolego. Jeśli to cię znowu pocieszy, dostałem tempbana, rangę 'Zbanowany' i przed chwilą bana(nie wiem na jaki okres) w rekordowym czasie 15 minut :). A wszystko to za lekką sugestie i zapytanie Lukasa w kilku zdaniach, na temat jego obecnych zmartwień. Nie było w moich zdaniach żadnych przekleństw i spamu, natomiast trochę ironii. Więc to trochę bezpodstawny ban(przynajmniej ja tak twierdzę).
Tutaj tez muszę przyznać, że to nie jest żadna skarga przeciw Lukasowi, gdyż widać, że chłopaka coś mocno trapi., co sugerują jego wypowiedzi do mnie typu 'Buduj coś albo won" lub poganianie innych do pracy typu 'budować szybko a ja ocenie' .To byłoby normalne, gdyby nie powtarzał tego co chwilę, do każdego przychodzącego gracza. Trzeba też, przyznać, że to mi nieco poprawiło humor.
Lukas, jeśli to czytasz(a zapewne, gdyż zobaczysz niespodziewanie moją nazwę przy unbanie Tyska), wiedz, że chciałem ci tylko pomóc. Może udzieliłbym ci jakiejś rady w tej sprawie, lub/i cię pocieszył, lecz ty jednak nie dałeś się do Ciebie dopuścić.I pamiętajcie, to [b]nie[/b] jest skarga ^_^
Pozdrawiam.
PS Czym jest ten status ostrzeżeń pod moją osobą?
Edit: Nie mogę sprawdzić co z tym banem, gdyż java mi padła, a nie mam teraz czasu na gruntowna reinstalację. Jeśli któryś z moderatorów lub strażników mógłby sprawdzić jego stan, byłbym wielce wdzięczny.
Edit 2 Blarghh. Oto jak wygląda mój post. Niespójny as Buck. Wybaczcie, po prostu mam mętlik w głowie. Edytowane przez DZyniO138

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Tysek10    0
Dzynio, dzięki wielkie za pocieszanie mnie (i to w takich długich komentarzach), tylko trochę nie rozumiem editu2.

PS: czy jesteś jakoś spokrewniony z losiumanem, bo mówisz na mnie "Tysio" tak samo jak on (oczywiście mi to [b]nie[/b] przeszkadza)
PSS: Ten status ostrzeżeń to lista ile masz ostrzeżeń (można mieć 10, i chyba jak masz 10 to ban, ale nie jestem pewny)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
DZyniO138    0
Nie, niestety nie jestem spokrewniony. Nie znam żadnego z was, a przynajmniej nie kojarzę żadnego z nicków. Mam jednak dobrą pamięć, gdyż pamiętam nicki sprzed 11 lat gdy brałem udział turniejach Quake 3 Arena. Sam miałem wtedy inny nick. Powracając do pointy, mówię do ciebie Tysio, gdyż wydaje się mnie, że tak jest ładniej ^^ . Tylko poproś a przestanę cie tak nazywać i powrócę do twojej oryginalnej nazwy. Poza tym, nie każdy kto mówi podobnie musi być spokrewniony.
W edit 2 chodziło mi o to, że mój tekst to po prostu zlepek zdań bez żadnego powiązania do siebie, zresztą tak samo pisze ten tekst. Jestem po prostu przemęczony moimi aktualnymi problemami, więc wybacz, że może mi się lekko wszystko mieszać. Spisałem już dość papierów urzędowych i przeglądnąłem drobnych kruczków prawnych by teraz myśleć normalnie. Skutkiem tego całego zamieszania też jest, że wszystko wam mówię. Boże, po co ja to właściwie robię. Dobra, mniejsza z tym.
Jeżeli nie zrozumiałeś co oznacza słowo 'Buck', jest to trafne określenie Bronies do wyrażania negatywnych emocji(łatwiej zrozumiesz jeżeli zamienisz pierwszą literę tego wyrażenia z inną, i wszystko pojmiesz). Użyłem gdyż sądzę, że nie można raczej tutaj bluzgać, nawet po angielsku. :Wink:
Pozdrawiam
PS QuaKZor. Buhaha. :lol: Tego gościa pamiętam. Był jednym z moich pierwszych przeciwników.
Edit: A jednak dostałem całkowitego bana za nic. Can someone hug me? :( Edytowane przez DZyniO138

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Skylo    20
Widać, że team jupitera robi ogromną głupote banując swoich stałych graczy. Ten serwer się sypie przed naszymi oczami. 0 odzewu h@. Nie wiem nawet, czy ten serwer wogule jest jeszcze włączany. Podziwiam was, że nadal chcecie sobie pograć na classicu :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
DZyniO138    0
Właśnie, widać, że się sypie. Lukas jakimś cudem stracił hasło do konta(mam nadzieję, że je odzyska, problem w tym jak ktoś zmienił jego nawę na inna), możliwe nawet, że konto zostało zhackowane(krążą plotki), więc nie ma nikogo kto mógłby zapanować nad serwerem. Ktoś nagle rozdał dwa Vipy co skutkowało rozsypaniem(rozesraniem się Bonów w diabelnej sumie, z czego skorzystali następni). Nie ma wcale tych nowych strażników którzy zostali ostatnio zrekrutowani. Został tylko Śnieżyn, którego aczkolwiek również nie ma(możliwe, że ma coś na głowie, albo mu się nie chce zjawić).
Pojawił się nowy Vip, który zaczął sypać spamem tekstowym, jak i wiadomościami(przez komendy), oraz pobił rekord w wydanej ilości bezpodstawnych warn-kicków(złożę na niego oczywiście skargę). Pojawili się również spamerzy jak i grieferzy.
Totalny chaos, lecz może jestem tylko przewrażliwiony, ale to sprowadza serwer do parteru i jego początków(podobny bajzel jest na Toficrafcie, lecz to jest normalne dla tak początkującego serwera). Chciałbym pomóc, lecz mam związane ręce, przez to, że teraz mam range gościa, na starym koncie, a permbana na nowym. Jednak, nawet gdybym zdobył od was gościnna rangę vipa lub strażnika, nie pomógłbym, gdyż moja pamięć od komend administratorskich sprzed dwóch lat szwankuje, poza tym nie sądzę, żebym był nadal taki szybki. Ludzie, błagam, niech ktoś mądry zarządzi zamknięcie serwera i naprawi szkody.
Wiem, że krótko was znałem, lecz nie chcę stracić kolejnego dobrego serwera przez spamerów i hackerów(swój straciłem, właśnie takim sposobem, musiałem urządzić shutdown i czyszczenie, a potem straciłem ludzi użytkowników. Ja miałem tam całe wioski *chlip*). Wszystko przez to, że polubiłem was ludzie :(.
Pozdrawiam. Idę zgłaszać skargi, przynajmniej tak mogę teraz pomóc
PS Gdzie jest u licha Tofi.On odpowiada przecież za serwer.
PPS Ktoś również próbował włamać się wczoraj na moje konto. Nie zdążył na całe szczęście zmienić nazwy. Widzę, że idą po cienkiej linii oporu. Edytowane przez DZyniO138

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Tysek10    0
Święta racja dzynio i skylo. Serwer się sypie. Dają stałym graczą bany. Lukas podobno zgubił hasło do konta lub go zhackowali. Toficera i Zaritora gdzieś wcięło.
Mamy nowego vipa-spamera (jak mówiłeś dzynio). Krócej mówiąc niech ktoś to naprawi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Toficer   
Gość Toficer
@Tysek, Dzynio - Takie teksty i zażalenia kierujcie bezpośrednio do Zarcia, a nie jako offtop w temacie o unban. Przypomnę przy okazji, że adminię gościnnie, nie pełnię tu stałej funkcji... Jestę wipę z rangą bogę, nie adminę.
Cd. unbana - dostałeś podobno za jakieś spory, nie za poparcie skarg. Ja unbana nie przyznam, nie mam prawa do odwołania decyzji H@.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Tysek10    0
Spoko, rozumiem, poczekam spokojnie, tylko niech ktoś mi powie ile mi jeszcze zostało dni do unbana i wtedy możecie zamknąć temat.
PS: jeszcze przepraszam za ten offtop w temacie unbana :Wink:

EDIT: Co się dzieję że teraz zamiast pisać "Connection lost, Jesteś Zbanowany" (jak mi wcześniej pisało) pisze "Connecting" i mam errora lub crasha (nie wiem jak to nazwać, bo wszystko mi się zatrzymuje, nawet kursor i jedynym sposobem żeby wyjść ze strony jest kombinacja klawiszy ctrl+ alt+ delete i kliknięcie napisu "przełącz użytkownika)?
EDIT2: Też nie rozumiem co to znaczy "H@" i jeszcze co to znaczy "Cd." Edytowane przez Tysek10

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
DZyniO138    0
Witaj Tofi. Jako Vip masz jednak lekką władzę, przynajmniej do możliwości banowania i unbanowania. Wiem, że to niezbyt w twoich siłach, lecz mógłbyś chociaż coś zrobić z tym vip spammerem i zerknąć na mój unban? Tylko o to proszę. Zresztą złożyłem odpowiednie posty.
Pozdrawiam.
Ps Zresztą tutaj nie ma forum, gdzie można spokojnie pogadać na dowolne tematy. Chyba, że się mylę. Jeżeli jednak nie to offtopy są raczej możliwe.
EDIT: Mam identyczny błąd co Tysek, i nie jest to wina ani javy(gdyż wchodzę normalnie na drugim koncie), ani mojego konta, gdyż uruchamia się na każdym innym serwerze. Coś pogmatwaliście z etykietka bana? Jedyną przyczyną tego problemu może być przeładownie Javy, choć to przecież niemożliwe w Classicu. Coś mi mówi, Tysio, że nie będzie nam dane wejść na serwer przy obecnym statusie.
EDIT2: Czy nikt już nie sprawdza tematu unbanów, do jasnej anielki? I co oznacza H@ (przykro mi, tego skrótu jakoś nie kojarzę)? Edytowane przez DZyniO138

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Toficer   
Gość Toficer
Mam za przeproszeniem zapierdziel na własnym podwórku, a co dopiero martwić się JJazz. Temat do offtopu znajdziesz [url="http://forum.minecraft.pl/topic/425-ogolne-rozmowy-o-serwerze/"]TUTAJ[/url].
Spamera wolałbym złapać na gorącym uczynku. Jeżeli sprawa się powtórzy i wstawione zostaną screeny, wtedy oberwie z miejsca.
Cd. unbana Dzynia, zaraz obczaję temat. Przeglądam tylko powierzchownie, w dawne tematy się nie wkopuję.

H@ - HeadAdmin
Cd. - w tym wypadku znaczyło "co do"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
DZyniO138    0
Tak, teraz pamiętam to ździerstwo. Ciężko spamiętać slang internetowy, skoro nie korzystało się z tych durnych skrótów od dwóch lat. Dzięki również za wskazanie tematu o przysłowiowym 'niczym'(dla jasności, to własnie ironia młodzi).
I ostatnie pytanie, które będzie kończyło ten pociąg pytajników. Kto aktualnie jest operatorem? Jeśli tylko Lukas, to mam lekko przerąbane.
Pozdrawiam. Edytowane przez DZyniO138

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
LuKasIk    0
Z tego co wiem ktoś mi się włamał na konto i ja bana nikomu nie dałem a już napewno nie DZyniOwi więc już mam swoje hasło i je zmieniłem a co do tyska i tysika to są już odbanowani:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...