PrzeMIX 0 Napisano 6 Wrzesień 2012 (edytowane) Witam mam pytanie bo nie widze takiej opcji.. da sie ustawić limit lockette dla gracza ? chodzi o to zeby vip mogl zabezpieczyc np: tylko 4 skrzynie Edytowane 6 Wrzesień 2012 przez PrzeMIX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Wintalan 75 Napisano 6 Wrzesień 2012 (edytowane) Podaj config. Pobrałbym, ale jestem na mobile ;P @edit: chodzi ci o to żeby gracz wogóle nie mógł ustawić prywatnego, a vip mógł ustawić 4, tak? Nadal podaj config i odpowiedz na pytanie. ;P Edytowane 6 Wrzesień 2012 przez Wintalan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 PrzeMIX 0 Napisano 6 Wrzesień 2012 (edytowane) enable-messages-user: true enable-messages-owner: false enable-messages-admin: true enable-messages-error: true enable-messages-help: true explosion-protection-all: false enable-chest-rotation: false enable-permissions: false enable-protection-doors: true enable-protection-trapdoors: true allow-admin-snoop: false allow-admin-bypass: true allow-admin-break: true enable-quick-protect: true enable-color-tags: true default-door-timer: 0 custom-lockable-block-list: - 116 - 84 - 57 linked-plugin-ignore-list: - mcMMO broadcast-snoop-target: '[Everyone]' broadcast-break-target: '[Everyone]' broadcast-reload-target: '[Operators]' strings-file-name: strings-en.yml tak to jest oczywiste no ustawienia permisji ale nie ma zadnej opcji zmieniającej tego da sie jakos to ustawić dopisać linijke czy coś? Edytowane 6 Wrzesień 2012 przez PrzeMIX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Wintalan 75 Napisano 6 Wrzesień 2012 Niestety właśnie poszperałem na stronie pluginu i limity mają zostać dodane w przyszłości. Na dzień dzisiejszy znajdź jakiegoś dobrego technika, aby dopisał kod do pluginu, albo przenieś się na lwc. Btw. Jak dla mnie lwc jest o wiele wygodniejsze. Szczególnie z perspektywy gracza, nie tylko od strony admina, oraz bezproblematycznie je spolszczysz, bądź skonfigurujesz o wiele dokładniej, niż w/w locette. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 PrzeMIX 0 Napisano 6 Wrzesień 2012 lockete ma wbudowane spolszczenie wystarczy ze zmienie en na pl jest wygodne na serwer rpg bo inni gracze widza czyja jest skrzynka czy jest ktos kto umiał by niby taką drobnostke dopisać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udostępnij tę odpowiedź
Odnośnik do odpowiedzi