Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Lord Papajos

Assassin's Creed

Rekomendowane odpowiedzi

W tym temacie możecie opisywać wasze emocje z gry Assassin's Creed i uwagi dotyczące tej gry. Moim zdaniem, gra jest absolutnie genialna i czekam ze zniecierpliwieniem na Revelations :).

Pozdrawiam,

Papajos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Haliber    0

Widziałem filmiki z gry.Zamierz kupić ;) Najlepsze wspinanie i skakanie po ścianach itp:.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak, bardzo polecam tę grę i koniecznie ją sobie kup ;). Najlepiej od jedynki, bo najbardziej wciąga.

Pozdrawiam,

Papajos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Krwawic    5

Genialna fabuła - najlepsza jest 2. 3 (brotherhood) troszkę nudzi już z czasem, albo po prostu tak nie wciąga co 2, lecz nadrabia to trybem multi które jest naprawdę dobrze zrobione. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
lockerv    0

Jedynka jest fajna,ostatnio kupiłem za 35 zł i nie żałuję tego. Fabuła jest genialna,a w szczególności podobają mi się kontry,którymi walczę jak jest >5 przeciwników

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość matejss   
Gość matejss

tak, grałem we wszystkie częsci! (ksiądz natanek power)

wszystkie wciągają, dają emocji. Lecz każda z części ma za łatwe AI, głownie w walce i ucieczce, są poprostu za łatwe :/

Prócz tego wszystko pro kox itd. miodzio

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Vargein    17

Przeszedłem wszystkie części jakie dotąd wyszły, fabuła jest po prostu GENIALNA. Postacie Altaira i Ezio mają naprawdę ciekawą historię, kiedy się wkręciłem w tą fabułę.. nie mogłem się oderwać. Świetne misje, uzbrojenie i umiejętności, co prawda przeciwnicy mało wymagający no ale... Cała reszta to po prostu arcydzieło. Nie mogę się doczekać ostatniej części.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Medivich    0

Moim zdaniem gra extra, tylko że już po raz 3 serwują na Ezia. Jakby kasy na nowego hero nie starczyło. Ciekawi mnie tylko czy revelations będzie ostatnia czy zostawią sobie jakąś furtkę, żeby co roku nas dręczyć przygodami gościa mającego coraz więcej lat na karku

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
michboss    2
I skończą...

Mi się najbardziej Jedynka podobała. Byłaby to pewnie dwójka gdyby nie to że przed pierwszą wyprawą do Rzymu musiałem grę powtarzać 8 razy...

Brotherhood był najnudniejszy, a od Revelations rzeczywiście zaczęło to być monotonne. Gra była ciągle tym samym, a przejście z Jedynki na Dwójkę to był prawdziwy Kanion.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Nytek    0
Bardzo fajna, grałem (podobał mi się dubbing Olbrychskiego, Altaira zresztą też bo to chyba ten gościu od Arcanii ) Poza tym gra graficznie ciekawa,
wymagania nie są kosmiczne, swoboda gry i magia powolnego rozwijania się i dążenia do doskonałości.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
TheBoxWorld    2
[quote name='Michwolf' timestamp='1328374612' post='43564']
I skończą...

Mi się najbardziej Jedynka podobała. Byłaby to pewnie dwójka gdyby nie to że przed pierwszą wyprawą do Rzymu musiałem grę powtarzać 8 razy...

Brotherhood był najnudniejszy, a od Revelations rzeczywiście zaczęło to być monotonne. Gra była ciągle tym samym, a przejście z Jedynki na Dwójkę to był prawdziwy Kanion.
[/quote]
Czy rzeczywiście skończą? Obecnie seria AC to kura znosząca złote jaja. Wystarczy popatrzeć co robią inne firmy, a od razu nasuwa się mało satysfakcjonująca odpowiedź.
O Revelations mogę powiedzieć wiele, ale na pewno nie to że jest monotonna. Owszem można się było dopatrzyć pewnego schematu, ale mimo to gra dalej trzymała poziom. W Brotherhoodzie, największa porażką był Rzym, brzydki nudny, monotonny. Po tym jak wykupiło się wszystkie tajne przejścia, to przestałem podróżować pieszo, co było o tyle dziwne, że zarówno w AC2 jak i później w Rev, zawsze szukałem okazji do polatania po dachu.
Problem natomiast jest z fabułą. Odejście aktorki, która podkładała głos Lucy, był pierwszym strzałem w plecy - widać było że Ubi szykował dla tej postaci coś specjalnego. Kolejnymi było coraz większe gmatwanie i tak wystarczająco niejasnego wątku dotyczącego TKBPN

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
kajtex    0
ja to bym chciał aby była część w całości grana desmondem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
lkuszal    76
jak dla mnie III będzie masakryczna. assassyni mają zabijać z ukrycia, a nie biegać z tomahowkiem i miotaczem ognia na korbkę.
od revelations zaczeli przeginać ze zmianami. a eraz mają jeszcze zabrać apteczki... ehh, no nic przynajmniej oba batmany jeszcze czekają na półce do "sprzątnięcia"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Grzybnix    1
Napisano (edytowane)
Hmm moje opinie z Revelations ? Szczerze mówią krótkie , monotonne gówno -_- Przepraszam za wyrażenie ale to prawda. Dodali bomby z których i tak 60-70% graczy nie korzystało zapowiadali takie ogromne zmiany w Zakonie , będziemy mogli tych rekrutów tak bardzo zmieniać a z tego co zauważyłem można im było tylko maskę żałożyć i kaptur... A ten system obrony dzielnicy po prostu... klapa a tyle czekania...
Co do Assassin's Creed III...
Szczerze mówiąc czekam na to z niecierpliwością. Co prawda mówione było , że nie będzie apteczek ani prowadzenia Bractwa (może to i dobrze) ale jakoś mi to nie przeszkadza. Bardzo podoba mi się ucieczka na przykład przez środek budynku miodzio ^_^ Tomahawk też niczego sobie a Ukryte Ostrze.. hmm fajnie wygladą to zmienianie go w sztylet ^^ To chybe tyle.
Pozdrawiam. Edytowane przez Grzybnix

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...