Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Gość Camil92PL

RoleCraft - odejście!

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Camil92PL   
Gość Camil92PL
[center][b]A więc stało się ![/b][/center]
[center]Po półtora roku współpracy zdecydowaliśmy się odejść, z wielu względów, których nie będę tutaj wymieniał - kto ma wiedzieć ten będzie wiedział i znał przyczyny.[/center]
[center]Ta decyzja była już rozpatrywana od dłuższego czasu o czym Rabus również wie, gdyż pisałem mu w czym jest problem.[/center]
[center]Niestety, ale nic się od tamtej pory nie zmieniło, a właściwie jest coraz gorzej.[/center]
[center]Prosiłbym o nie wypisywanie tutaj tekstów typu, że następni zdrajcy itp, gdyż powody mamy konkretne, staraliśmy się do tego nie dopuścić, ale współpraca "z siecią" jednak była zbyt trudna i mało efektowna.[/center]
[center]Z przykrością oświadczam w tej chwili, że serwer RP, wraz z całą (prawdopodobnie) Ekipą RoleCraft odchodzi od sieci Minecraft.pl.[/center]
[center]Były wzloty i upadki, lecz w tym stanie rzeczy niestety ta sieć nie jest tą samą siecią jaka kiedyś była...[/center]

Pisząc tego [b]tysięcznego[/b] posta chciałbym podziękować wszystkim, którzy pomagali przy projekcie, jak i innym ekipom, z którymi współpracowaliśmy.

[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif][right][i]Camil92PL[/i][/right][/font][/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
sd5    4
Dziękuję bardzo wszystkim za tą wspaniałą współpracę. Najbardziej jednak dziękuję graczom którzy przychodzili i grali na naszych serwerach. Mam nadzieje że dobrze nas zapamiętacie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Vargein    17
[color=#000000]Ja również dziękuję wszystkim za współpracę, wspólną grę, trochę męczarni podczas prac nad serwerami i wsparcie ze strony graczy, przynajmniej tych, którzy trzymali się z nami przez ten długi czas mimo niektórych ciężkich okresów jakie przechodziliśmy. [/color]

[color=#000000]Pozdrawiam![/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...