Gość Camil92PL Napisano 3 Wrzesień 2012 [center][b]A więc stało się ![/b][/center] [center]Po półtora roku współpracy zdecydowaliśmy się odejść, z wielu względów, których nie będę tutaj wymieniał - kto ma wiedzieć ten będzie wiedział i znał przyczyny.[/center] [center]Ta decyzja była już rozpatrywana od dłuższego czasu o czym Rabus również wie, gdyż pisałem mu w czym jest problem.[/center] [center]Niestety, ale nic się od tamtej pory nie zmieniło, a właściwie jest coraz gorzej.[/center] [center]Prosiłbym o nie wypisywanie tutaj tekstów typu, że następni zdrajcy itp, gdyż powody mamy konkretne, staraliśmy się do tego nie dopuścić, ale współpraca "z siecią" jednak była zbyt trudna i mało efektowna.[/center] [center]Z przykrością oświadczam w tej chwili, że serwer RP, wraz z całą (prawdopodobnie) Ekipą RoleCraft odchodzi od sieci Minecraft.pl.[/center] [center]Były wzloty i upadki, lecz w tym stanie rzeczy niestety ta sieć nie jest tą samą siecią jaka kiedyś była...[/center] Pisząc tego [b]tysięcznego[/b] posta chciałbym podziękować wszystkim, którzy pomagali przy projekcie, jak i innym ekipom, z którymi współpracowaliśmy. [color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif][right][i]Camil92PL[/i][/right][/font][/color] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sd5 4 Napisano 3 Wrzesień 2012 Dziękuję bardzo wszystkim za tą wspaniałą współpracę. Najbardziej jednak dziękuję graczom którzy przychodzili i grali na naszych serwerach. Mam nadzieje że dobrze nas zapamiętacie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vargein 17 Napisano 3 Wrzesień 2012 [color=#000000]Ja również dziękuję wszystkim za współpracę, wspólną grę, trochę męczarni podczas prac nad serwerami i wsparcie ze strony graczy, przynajmniej tych, którzy trzymali się z nami przez ten długi czas mimo niektórych ciężkich okresów jakie przechodziliśmy. [/color] [color=#000000]Pozdrawiam![/color] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach