Gość Camil92PL Napisano 3 Wrzesień 2012 [center][b]Chciałem poinformować o najbliższym bardzo ważnym dla serwera zebraniu całej ekipy począwszy od HeadAdminów po KidModów ![/b][/center] [center][color=#008000][b]Zebranie odbędzie się jutro o 19:00 ![/b][/color][/center] [center]Obecność obowiązkowa - kto nie może to pisać do mnie na PW![/center] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość krzycho001 Napisano 3 Wrzesień 2012 jak będę trzeźwy to przypełznę na ts. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vargein 17 Napisano 3 Wrzesień 2012 Nie przychodź krzych, nie mam ochoty znowu przez 2 godziny słuchać co się dzieje u Ciebie za oknem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Camil92PL Napisano 3 Wrzesień 2012 Jak nie to mam dla ciebie ofertę nie do przebicia - Worek na łeb i do Wisły! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sd5 4 Napisano 3 Wrzesień 2012 Hehehehe.... będę Rozumiem że hc się za bardzo nie udał, ale niedługo będzie więcej graczy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Camil92PL Napisano 3 Wrzesień 2012 Na zebraniu będzie mowa bardziej o RolePlay'u. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sd5 4 Napisano 3 Wrzesień 2012 Wreszcie ruszamy z RP! Nowi technicy oraz pluginy! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Camil92PL Napisano 3 Wrzesień 2012 Ogólnie będą bardziej poważne sprawy, które zaraz powinienem objaśnić na forum... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sd5 4 Napisano 3 Wrzesień 2012 Ale chyba nie ma to związku z ucieczką FB? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Camil92PL Napisano 3 Wrzesień 2012 Wszystko będzie objaśnione na zebraniu, a właściwie nawet i zaraz dodam specjalną adnotacje na forum. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sd5 4 Napisano 3 Wrzesień 2012 ok, więc czekam na adnotacje... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Camil92PL Napisano 3 Wrzesień 2012 Dobra zaraz leci info co i jak i reszta jutro na zebraniu! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sd5 4 Napisano 3 Wrzesień 2012 Dawaj! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vargein 17 Napisano 3 Wrzesień 2012 Dobiłeś tego tysięcznego posta draniu jeden. Widzimy się jutro mordeczki! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach