LuKasIk 0 Napisano 31 Sierpień 2012 Witam! Oskarżam Sniezyna za złe traktowanie graczy.Oto jest ScreenShot.Sniezyn na serverze jupiter jazz często przeklina i dość często wyśmiewa się z graczy.Myślę że sniezyn nie czytal ani razu regulaminu serevra jupiter jazz.Sniezyn ocenia budowle innym graczom i robi konkursy.Napisał mi że Toficer pozwolił mu oceniać.A przypominam ocenia się od rangi Moderator a konkursy robi się od rangii Operator więc widać tu jak sniezyn chce się wywyższyć.Pozbył się Piotrka99sp1 i teraz to samo bedzie robił ze mną.Proszę o rozpatrzenie mojej skargi i myślę że weżniecie pod uwagę moje słowa.Dziekuję link do screena: http://zapodaj.net/dbaad97fb4c5b.png.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KingStray 0 Napisano 31 Sierpień 2012 [list=1] [*]Podpisuje sie pod wypowiedzią lukasika i chce sprawiedliwości ponieważ jak toficer pozwala snieżynowi na wszystko a mi robi awantury za kilka ocenianych budowli to cos tu jest zle.Myśle ze bogowie to rozpatrzą i sprawiedliwości stanie się zadośc.Dziekuję. [/list] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DZyniO138 0 Napisano 31 Sierpień 2012 2. Podpisuję się własnymi rękami(lub kopytami, jak kto woli)pod tematem powyższym. Użytkownik Śnieżyn zachowuje się niekulturalnie w stosunku do innych użytkowników i ekipy waszej 'drużyny'(jakkolwiek by ją nazwać), obrażając ich. Dowód przeciwko Śnieżynowi w postaci screena widnieje poniżej: http://img713.imageshack.us/img713/8287/dowdmb.png Więcej wydarzeń nie byłem świadkiem, nie widziałem również tych ocenionych budowli. Jestem jednak pewien ;chociaż mam niską rangę; że użytkownik Śnieżyn zasługuje na poniesienie jakiejś kary. Niech los rozsądzi. Pozdrawiam Ps Czuję się jakbym pisał list do jakiejś administracji rządowej, Geez. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Figosław Napisano 1 Wrzesień 2012 [color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Panowie wystarczy tego spamu. Chcę tylko poinformować, iż takie osobniki jak :[/font][/color] [color=#FF0000][font=helvetica, arial, sans-serif]sniezyn[/font][/color] [color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]oraz[/font][/color] [color=#FF0000][font=helvetica, arial, sans-serif]lukasik33[/font][/color] [color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]są o włos od degradacji do zwykłego gracza, więc radze się opanować i nie pogarszać swojej sytuacji. [/font][/color] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skylo 20 Napisano 1 Wrzesień 2012 Ja myślę, że ta skarga jest niepotrzebna. Może wystarczyło poinformować zaritora na PW, ze sniezyn tak sie zachowuje. Masz władze i rób ze sniezynem co chcesz, jestes adminem. Jestem za wywaleniem tego dzieciaka wrednego i paskudnego z ekipy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Figosław Napisano 1 Wrzesień 2012 [quote name='Skylo' timestamp='1346496880' post='91323'] Ja myślę, że ta skarga jest niepotrzebna. Może wystarczyło poinformować zaritora na PW, ze sniezyn tak sie zachowuje. Masz władze i rób ze sniezynem co chcesz, jestes adminem. Jestem za wywaleniem tego dzieciaka wrednego i paskudnego z ekipy. [/quote] On już nie jest adminem tylko moderatorem, a jeśli będą tak dalej postępować to obydwoje wylecą z Ekipy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LuKasIk 0 Napisano 1 Wrzesień 2012 Byłem adminem ale to przez sniezyna straciłem admina Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DZyniO138 0 Napisano 2 Wrzesień 2012 Przykro mi Lukas. Widzę że jednak moje podpięcie się pod temat nie tylko niewiele dało, lecz nawet pogorszyło sprawę. Naprawdę mi przykro z tego powodu i degradacji. Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Toficer Napisano 2 Wrzesień 2012 Sniezyn otrzymał pozwolenie na ocenianie w SKRAJNYCH sytuacjach, a nie na ocenianie stałe. Ocenia, ponieważ Ty najwyraźniej tego nie robisz. Sniezyn otrzymuje ostrzeżenie za słownictwo i nieodpowiednie zachowanie w stosunku do graczy i członków Ekipy. Kolejne takie przypadki będą karane. Po raz kolejny ostrzegam, tym razem ostatni. Takie posty jak Figosława czy Skylo będą [b]RAPORTOWANE[/b]. To jest nic innego, jak spam i nabijanie postów. Figosław, nie Twoją rolą jest kontrola spamu - jak narazie sam go produkujesz. Skylo, ogarnij język. Takie wyzwyska nie przystoją. Proszę o zamknięcie tematu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LuKasIk 0 Napisano 2 Wrzesień 2012 Toficer ty jestes mało na serverze jupiter jazz więc nie wiesz czy ja oceniam czy nie.Jak gracz się mnie spyta czy ocenię to oczywiście że tak.Przecież nie bedę sie pchał i ciągle pytał ocenić,ocenić ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach