Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Gość AsgarothDaFae

31.08.2012 - Koniec rozdziału

Rekomendowane odpowiedzi

Gość AsgarothDaFae   
Gość AsgarothDaFae
[size=5]Drodzy gracze. Bo mam nadzieję kilku was oczekujących na serwer było. A jeśli aż tak wielu was nie było, to przynajmniej do was dwóch mówię...[/size]

[size=5]Z przykrością przychodzi mi poinformować, że dnia 31.08.2012 po wielu miesiącach męczarni Wykopowy.pl zdechł.[/size]
[size=5]Nie będzie prób wskrzeszenia. Nie będzie żadnych dodatkowych walk. W tym miejscu i przy tym "zarządzie" nie ma to sensu... Dlatego w imię humanitaryzmu i naszego świętego spokoju pozwalamy mu zdechnąć.[/size]
[size=5]Niechaj rozkłada się w pokoju... A wszelkie jego pliki niechaj rozproszą się w odmętach internetów. [/size]

[size=5]AdF... Ex AdMod[/size]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Serek   
Gość Serek
Powiedzmy sobie szczerze: całe minecraft.pl powoli zaczyna zamierać.
Zamknięcie wykopowego to tylko początek . Początek, a równocześnie koniec , koniec życia większości serwerów.
Uncrafted - średnio dziennie 2 graczy
Rolecraft - średnio dziennie 6 graczy
Polycraft - średnio dziennie 4 graczy

Czy to są liczby które powiny dować zadowolenie graczom, administracji ?
Kiedyś mówiono że serwery które mają po 15 graczy , są małymi serwerami, a teraz ? 20 graczy a daje radość tak jak kiedyś 50.

Jak myślicie znudził się minecraft jako gra , czy minecraft.pl jako sieć ?
Myślę że już każdy doskonale zna na to odpowiedz. Edytowane przez Serek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość matiyarosz   
Gość matiyarosz
[quote name='Serek' timestamp='1346448105' post='91255']
Powiedzmy sobie szczerze: całe minecraft.pl powoli zaczyna zamierać.
Zamknięcie wykopowego to tylko początek . Początek, a równocześnie koniec , koniec życia większości serwerów.
Uncrafted - średnio dziennie 2 graczy
Rolecraft - średnio dziennie 6 graczy
Polycraft - średnio dziennie 4 graczy

Czy to są liczby które powiny dować zadowolenie graczom, administracji ?
Kiedyś mówiono że serwery które mają po 15 graczy , są małymi serwerami, a teraz ? 20 graczy a daje radość tak jak kiedyś 50.

Jak myślicie znudził się minecraft jako gra , czy minecraft.pl jako sieć ?
Myślę że już każdy doskonale zna na to odpowiedz.
[/quote]

Szkoda że nie wymieniłeś serwerów gdzie graczy jest dziennie ponad 30 a nawet do 50 tak jak Freebuild, MCSV lub Aliquam...
To co jest najgorsze zawsze potrafią wymienić ale o pozytywnych rzeczach zapominają. Btw ciekawy temat na dyskusję ;)

@Topic
Bardzo szkoda że Wykop zostaje zamknięty, ale jak to mówią "Zawsze wracają"! Żegnaj wykopie, będzie nam Cię brakowało :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Elros   
Gość Elros
Wykopowy był kameralnym, spokojnym i bardzo fajnym serwerem.

Szkoda, wielka szkoda :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
FilipZ    5
<chlip> To był mój pierwszy <chlip> serwer na jaki wszedłem po <chlip> kupieniu minecrafta .

Bardzo szkoda , że już nie będę mógł na nim pograć :'( . Na Wykopie poznałem wielu fajnych graczy z którymi przyjemnie się rozmawiało i grało . Był to jedyny serwer na który tak czekałem . Będzie mi go brakowało . Jego i całej ekipy która włożyła w ten serwer swoją pracę i cały swój wysiłek .

Chciałbym podziękować wam za przyjemną grę :) za spokój jaki tam panował i wszystko to co na nim było :)

Dziękuje i pozdrawiam :) Do usłyszenia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
robetjak    21
Ahh... Wykopowy był mym pierwszym serwerem na którym osiadłem dłużej niż tydzień... na nim zaczynałem...
Aż szkoda... żegnaj!

'Dies irae, dies illa'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Po pierwsze, naprawdę bardzo szkoda, że serwer upadł, ponieważ był moim zdaniem najlepszym serwerem z całej sieci minecraft.pl :(

A po drugie, chciałbym bardzo podziękować całej Administracji Wykopowego, za ten cały czas spędzony razem na serwerze, gdyż naprawdę był to bardzo miło spędzony czas, z extra ludźmi, których nigdy nie zapomnę, mimo upadku serwera :)

Pozdrawiam,
Papajos

P.S.
A na stronie głównej ani słówka... Edytowane przez Papajos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Serek   
Gość Serek
[quote]
Szkoda że nie wymieniłeś serwerów gdzie graczy jest dziennie ponad 30 a nawet do 50 tak jak Freebuild, MCSV lub Aliquam...
[/quote]

Widzę , że chyba nie pamiętasz tych czasów kiedy średnio dziennie na FB grało 80 osób, a na SV gdy wcisnąłeś TAB widziałeś 40-50 osób czynnie grających na serwerze.
Jeszce przed wakacjami na SV bylo 35-40 osób , a teraz ? 15-20 osób 25 max
Od roku minecraft.pl bardzo się zmienił ale niestety nie na lepsze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Skylo    20
Że tak to ujmę, ''początek końca'' Nigdy na nim nie grałem, ale szkoda i tak :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
maciek1816    0
A tak bardzo czekałem na serwa... Szkoda bardzo szkoda, serwer zawsze był robiony solidnie...

Z uszanowaniem

maciek1816 były prezenter WykopTiVi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ibin85    0
Szkoda, naprawdę szkoda, że tak dobry serwer odszedł.

Dziękuje wszystkim użytkownikom i administracji za miłą grę, może jeszcze kiedyś się spotkamy na innym serwerze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Wintalan    75
[quote name='Ibin85' timestamp='1346575599' post='91480']
może jeszcze kiedyś się spotkamy na innym serwerze.
[/quote]
Ja tam daję max. Rok na powstanie nowego wykopowego C; Tak, czy inaczej kiedyś trzeba będzie coś zrobić z pustym miejscem na maszynie co by się nie zmarnowało, a jak domena jest, to po co szukać innej nazwy? ;P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Rabus    3
[quote name='Wintalan' timestamp='1346583464' post='91487']
Ja tam daję max. Rok na powstanie nowego wykopowego C; Tak, czy inaczej kiedyś trzeba będzie coś zrobić z pustym miejscem na maszynie co by się nie zmarnowało, a jak domena jest, to po co szukać innej nazwy? ;P
[/quote]

Serwer idzie do kasacji, tyle w temacie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Bartios    20
Oj, jak poznałem sieć Minecraft.pl rok temu inaczej to wszystko wyglądało :( I nie mówię tylko o wykopowym na którym nie grałem ale i tak mi go szkoda bo był fajnym serwerem. I zgodzę się z Serkiem, że i na SV i na Freebuildzie kiedyś przesiadywało więcej osób. Może to kwestia tego że kiedyś tych wszystkich serwerów było mniej w Polsce?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...