Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
  • 0
darexons

Problem dotyczący wersji.

Pytanie

darexons    0
Witam.

Mam problem dotyczący wersji MC. Otóż od wersji 1.8.1 po stworzeniu świata gra się wyłącza.
Natomiast wszystkie starsze wersje działają bez problemów (oprócz lagów, których nie da się wyelimionwać bo to jest java...)

Większość z was pewnie chce mnie odesłać do support'u Mojang. Próbowałem. Wysłałem wiadomość miesiąc temu.
Nie dostałem odpowiedzi

Mam pytanie do wszystkich: Czy da się temu jakoś zaradzić?

Z góry dziękuje za odpowiedź i pozdrawiam.

P.S. To nie jest wina kompa. Jest wystarczający. Mam 2x2.4 Gh, 4 GB RAM, Grafika 1GB.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Chormon    136
Mając piracką wersję gry nie narzekaj na javę, tylko na siebie. Najlepszym rozwiązaniem byłoby kupno MC, który jest bardziej zoptymalizowany.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Mofixil    190
Klienta może z mc.net ściągnąłeś ale za grę nie zapłaciłeś jak widać.
Chyba że allegro, wtedy wszystko jest jasne...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
SebastisPL    0
chyba że ten pan, źle wpisał nick... ale zgadzam się z up. klient masz na minecraft.net, ale możesz też odpalić tam wersje offline (non-skin non-multiplayer) jeśli nie masz Premium.

/PS. Polecam zakupić legalnego MC, zabawa jest jeszcze lepsza, a do tego Skin :3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
jantomedes    75
Pirat czy oryginał nie ma znaczenia, bo to ten sam kod. Jedyne co może być inne, oprócz rozgrywki na multi, to warunki startowe stawiane przez piracki launcher. Ta wersja 1.8.1 to beta jak rozumiem? Lagi nie są winą Javy tylko Minecrafta. Czy po wyłączeniu się gry, świat zostaje i jest grywalny? Czy w ogóle można grać? Jeżeli grasz na pirackim launcherze, spróbuj przez oryginalny zaznaczając "play offline".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...