Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
KingStray

skarga na lukasika

Rekomendowane odpowiedzi

Skylo    20
Widać tutaj stertę kłamstw, napisaną przez gracza. Byłem osobiście przy tym. Lukasik chciał tylko przerobić basen w fontannę, ale zapomniał, że znajduje się w nim active water. Kawałeczek mapy był zalany wodą. Lukasik wyłączył fizykę, i na wszelki wypadek chciał ogrodzić miejsce zalania ''tamą'', jednak komenda /z walls pomyliła mu się ze zwyczajnym cuboidem. Tak więc blok zmienił się w kloca ze stona. Wszedłem na mapę i usunołem wodę unfoodem. Widze tu raczej wine serwera, i błąd komendy /undo, ponieważ gdyby zadziałała, to by kloca ze stona nie było. A nawiązując do KingStraya, porwał się na strażnika, pisał, że raczej ZNA WSZYSTKIE KOMENDY, to czemu sobie nie usuną tej wody sam?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
KingStray    0
Bo nie wiedzialem na poczatku ze woda sie rozlała a lukasik juz usuwał wode cuboidem i byłem zszokowany.Nikt mi wczesniej nie powiedział że chciał zrobić z basenu fontanne. Edytowane przez KingStray

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
LuKasIk    0
Nie bedę pisał tego samego co Piotrek, ponieważ wszystko na górze to prawda.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Skylo    20
Idiotyzmem jest płakać o głupi hotel... Potem wkleiliśmy ci 2 lepsze, a ty je sam usuwałeś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
LuKasIk    0
[quote name='KingStray' timestamp='1346154505' post='90977']
Bo nie wiedzialem na poczatku ze woda sie rozlała a lukasik juz usuwał wode cuboidem i byłem zszokowany.Nikt mi wczesniej nie powiedział że chciał zrobić z basenu fontanne.
[/quote]

1. Mówiłem ci już że pomyliła mie sie komenda /cuboid z komendą /z walls
2. Pisałem że przepraszam i mogę ci ten hotel odbudować, lecz gdy go robiłem ty go niszczyłeś i nie chciałeś mojej pomocy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Toficer   
Gość Toficer
Lukasik zostaje ostrzeżony i ma następnym razem uważać na to, co robi. Jeżeli KingStray domaga się pomocy w odbudowaniu hotelu, to Lukasik musi mu jej udzielić. Jeżeli nie domaga się pomocy, to sprawę uważam za zamkniętą i proszę o [color=#ff0000]zamknięcie[/color] tematu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...