KingStray 0 Napisano 28 Sierpień 2012 (edytowane) Prosze o usuniecie tematu.Dziękuje. Edytowane 31 Sierpień 2012 przez KingStray Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skylo 20 Napisano 28 Sierpień 2012 Widać tutaj stertę kłamstw, napisaną przez gracza. Byłem osobiście przy tym. Lukasik chciał tylko przerobić basen w fontannę, ale zapomniał, że znajduje się w nim active water. Kawałeczek mapy był zalany wodą. Lukasik wyłączył fizykę, i na wszelki wypadek chciał ogrodzić miejsce zalania ''tamą'', jednak komenda /z walls pomyliła mu się ze zwyczajnym cuboidem. Tak więc blok zmienił się w kloca ze stona. Wszedłem na mapę i usunołem wodę unfoodem. Widze tu raczej wine serwera, i błąd komendy /undo, ponieważ gdyby zadziałała, to by kloca ze stona nie było. A nawiązując do KingStraya, porwał się na strażnika, pisał, że raczej ZNA WSZYSTKIE KOMENDY, to czemu sobie nie usuną tej wody sam? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KingStray 0 Napisano 28 Sierpień 2012 (edytowane) Bo nie wiedzialem na poczatku ze woda sie rozlała a lukasik juz usuwał wode cuboidem i byłem zszokowany.Nikt mi wczesniej nie powiedział że chciał zrobić z basenu fontanne. Edytowane 28 Sierpień 2012 przez KingStray Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LuKasIk 0 Napisano 28 Sierpień 2012 Nie bedę pisał tego samego co Piotrek, ponieważ wszystko na górze to prawda. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KingStray 0 Napisano 28 Sierpień 2012 Jeśli lukasik usunie szkody i zbuduje taki sam hotel zapomne o wszystkim. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skylo 20 Napisano 28 Sierpień 2012 Idiotyzmem jest płakać o głupi hotel... Potem wkleiliśmy ci 2 lepsze, a ty je sam usuwałeś. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LuKasIk 0 Napisano 28 Sierpień 2012 [quote name='KingStray' timestamp='1346154505' post='90977'] Bo nie wiedzialem na poczatku ze woda sie rozlała a lukasik juz usuwał wode cuboidem i byłem zszokowany.Nikt mi wczesniej nie powiedział że chciał zrobić z basenu fontanne. [/quote] 1. Mówiłem ci już że pomyliła mie sie komenda /cuboid z komendą /z walls 2. Pisałem że przepraszam i mogę ci ten hotel odbudować, lecz gdy go robiłem ty go niszczyłeś i nie chciałeś mojej pomocy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Toficer Napisano 28 Sierpień 2012 Lukasik zostaje ostrzeżony i ma następnym razem uważać na to, co robi. Jeżeli KingStray domaga się pomocy w odbudowaniu hotelu, to Lukasik musi mu jej udzielić. Jeżeli nie domaga się pomocy, to sprawę uważam za zamkniętą i proszę o [color=#ff0000]zamknięcie[/color] tematu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach