Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
  • 0
091kondzio

minecraft pomoc

Pytanie

091kondzio    0

Witam chodzi o czarny ekran po załadowaniu gry czyli wpisuje nick i klikam enter game ładuje się i jest black screen używam windowsa7 i mam laptopa z zintegrowaną kartą graficzną ale zainstalowałem linuxa i tam minecraft działa ale się tnie PROSZE O POMOC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Czyli, że grasz na laptopie tak ? To wszystko wyjaśnia. Mój kolega też gra w MC na laptopie i działa mu tylko na stronie minecraft.net, ale i tak się tnie. Sprawdź tam i nie używaj tylu wykrzykników, bo to odstrasza ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
ziom6    0

Spróbuj ściągnąć inną wersję albo kup oryginał minecraft wymień kartę graficzną albo idź do kolegi który ma latopa ściągnij tam minecraft i spróbuj zagrać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0

Nie chodziło mi o classica :P Mówiłem o opcjii gry z minecraft.net :D Naciśnij na głównej stronie In browser czy jakoś tak :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Rabus    3

Proponowałbym poczytać o modyfikacjach Optifog i Optimine.

Za nadmierną ilość wykrzykników i post pod postem (korzystamy z opcji EDYTUJ) ostrzeżenie

Spróbuj ściągnąć inną wersję albo kup oryginał minecraft wymień kartę graficzną albo idź do kolegi który ma latopa ściągnij tam minecraft i spróbuj zagrać.

To samo, zachęcania do piractwa tutaj nie chcemy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...