Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
TheWolfik98

Twórczość filmików

Rekomendowane odpowiedzi

TheWolfik98    0
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Posiadam kanał na serwisie youtube.com na tym kanale góruje MINECRAFT filmy dotyczą różnych dziedzin minecrafta [/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]można się dowiedzieć kilku rzezy czy pooglądać ciekawe budowle. Moje pytanko to "jak go rozkręcić" nie myślę o 1000 widzów chodzi mi o niecałą setkę. Jeśli ktoś ma chwilkę to może sobie zobaczyć z góry dziękuję TheWolfik98 [/font][/color] :)
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]link do kanału: [/font][/color][url="http://www.youtube.com/user/TheWolfik98andMrBesz"]http://www.youtube.c...lfik98andMrBesz[/url]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]CZĘSTO UKAZUJĄ SIĘ NOWE FILMY !!! POZDRAWIAM WSZYSTKICH CZYTAJĄCYCH TO !!! [/font][/color] :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
THEGryzak    0
Powiem jedno kanał to DNO!
Poleca skkf i innych popularnych kolesi nie wiem po co...
Tło brzydko zrobione aż w oczy szczypie i w ostatnio filmiku ostrość OMG ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
affib's    154
[quote name='THEGryzak' timestamp='1345905244' post='90444']
Powiem jedno kanał to DNO!
[/quote]
Dlaczego od razu tak oceniasz?, zgadzam się jakość obrazu i dźwięku jest w opłakanym stanie, jeżeli chodzi o poleconych to zgadzam się z tobą, nie potrzeba ich polecać bo i tak są już popularni, tło też mi się nie podoba ale nie każdy rodzi się z umiejętnościami grafika ;) Edytowane przez affib's

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Karimiri    26
[quote name='affib's' timestamp='1345905521' post='90445']
zgadzam się jakość obrazu i dźwięku jest w opłakanym stanie,
[/quote]
ale fps jest bardzo płynny.
jeżeli popracuje nad jakością nagrania/renderowania to jakość video będzie super.

jeżeli chodzi o dźwięk no to głosu nie da się"przeskoczyć", ale jedyne co trzeba by wywalić to to "piszczenie" które może być spowodowane jakąś "szkodliwa pojemnością" samego mikrofonu
ale za to przynajmniej nie szumi ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
THEGryzak    0
[quote name='affib's' timestamp='1345905521' post='90445']
Dlaczego od razu tak oceniasz?, zgadzam się jakość obrazu i dźwięku jest w opłakanym stanie, jeżeli chodzi o poleconych to zgadzam się z tobą, nie potrzeba ich polecać bo i tak są już popularni, tło też mi się nie podoba ale nie każdy rodzi się z umiejętnościami grafika ;)
[/quote]
Skoro piszesz że się ze mną zgadzasz to mi napisz dlaczego kanał to nie DNO skoro w całości prawie zgadzasz się ze mną???
Spoko może nikt się nie rodzi z umiejętnościami graficznymi ja też nie ,ale 3 minuty w gimpie posiedziałem i tło jakieś mam.
Widzę właśnie że zostało zmienione o.O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Podobna zawartość

• Przez minecraftelo
      Witam. Ja tylko polecam z własnej nieprzymuszonej woli gracza o nicku krupier94.

niżej dam namiary na konto.

Ludziska człowiek wie co robi choćby:
      * Profesjonalne podejście do gry!
      * Nie jest to 12 letni dzieciak!
      *Wie o czym mówi,
      * Znakomita jakość HD w każdym filmie!
      * Zawsze przed filmem publikuje posta!
      * Jakość dźwięku oraz grafiki jest kapitalna!

Chłop ma talent i wie co robi! Jak na jego początki to bardzo znakomity start! Na prawdę, zajrzyjcie! Chłopak wie co robi! A tym bardziej że jest "świeżo upieczony"!

Jestem jego widzem i go polecam bo lubię go oglądać! Zapraszam również na swój kanał !

[font=verdana,geneva,sans-serif][size=3][color=#ff0000]Spam i advert poza odpowiednimi działami. Next time [+1] - AdF[/color][/size][/font]
  • Dodaj nową pozycję...