Skocz do zawartości
Thausent

[Poradnik] Towny, podstawy !

Rekomendowane odpowiedzi

Thausent    0
[b]Towny[/b]

Miasta i nacie zarządzając własnym miastem lub własną nacie, prowadź wojny lub łącz miasta pod jedną flaga.
z tworzy własne królestwo.

[media]http://youtu.be/yLP34aE26n4[/media] Edytowane przez Thausent

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Podobna zawartość

• Przez Melia
      Tworzę mapę do Minecraft'a i nie wiem jak zrobić pewną rzecz...
      Jak zrobić żeby np. zamiast '<Roxmb>' była nazwa obecnie grającego gracza?

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten załącznik.
    • Przez Hyzioo
      Witam Robie mapę Clicer Do minecraft'a i Chcę Zrobic Takie Cos Ze jak Wyrzuce Jakis Przedmiot Na Blok To On Tworzy Wtedy Powietrze Pod Soba 
      Komenda W Command Blocku: /execute @e[type=item] ~ ~ ~ detect ~ ~-1 ~ minecraft:concrete 0 /setblock ~ ~1 ~ minecraft:air
      Gdy Wyrzucam Kilof Drewniany Na Ten Blok To Wyskakuje O Taki Błąd:  Nie można wykonać '/setblock ~ ~1 ~ minecraft:air' jako item.item.pickaxeWood
      Ktos Da Podpowiedz Jak To Zrobic ? Komenda Execute ? 

• Przez KoniuV2
      Witam,
      mam pewien problem ze sklepem, który zrobiłem na commandblock'ach. Mianowicie składa się on z 3 takich bloków, każda z nich ma kolejno komendy (połączone są repeater'ami w rzędzie):
      -msg @p[l=34] Masz za malo XP (Smuteczek)
      -/give @p[lm=35] enchanted_book 1 0 {StoredEnchantments:[{id:51,lvl:1}]}        --------       za 35 poziomów dostaje książkę z enchantem Infinity
      -xp -35l @p[lm=35]

I problem w tym, że kiedy ja stoję obok przycisku i mam 35 lvl dostaje item i mi zabiera lvl, ale gdy tego lvl nie mam, książkę dostaje najbliższa osoba która ten lvl ma, nie zależnie od tego czy wcisnęła przycisk.
      I teraz pytanie jak to naprawić , a może raczej poprawić.

(Mam problem z dodaniem załącznika, ale myślę że łatwo to sobie wyobrazić :D)
    • Przez beduinXXX
      Robię obecnie mapę clicker z pomocą komend i mam zamiar spytać się czy niektóre rzeczy są wykonalne z pomocą komend na czystym minecraft. 1. Da się ustawić własny loot dla potwora i ustawić jego spawnowanie (cykliczne). 2.Zmienić żywotność przedmiotu leżącego na ziemi? 3. Zrobić blok za pomocą komendy, ale żeby miał właściwości skrzyni. Jak będę miał więcej pytań to edytuje post i dzięki za pomoc ;). 
    • Przez Michasx
      Witam chciałby zapytać czy ktoś chciałby ze mną zagrać na moim serverze. Na serverze będzie można zakładać miasta, pracować, budować i kopać. Jest to taki survival z miastami i pracodawcami. Jeśli ktoś miałby ochotę zagrać bardzo bym prosił żeby o tym napisał a ja mu podam server. Server jest na 1.12.2 oraz (może) dodam pluginy. Sever no-premium. Server jest odpalony jeśli ktoś na nim gra więc nie jest on zawsze otwarty
  • Dodaj nową pozycję...