Marek455 0 Napisano 25 Sierpień 2012 Witam Gdy wchodze do gry na swoim świecie gram ok 5 minut i minecraft strasznie mi laguje , ale to strasznie tak jak by mi sie gra zatrzymała Macie jakieś pojęcie co to jest ?? Może jakiś problem z JAVA ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 dex3r 143 Napisano 25 Sierpień 2012 Grasz w classica na przeglądarce? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 LordRossiol 0 Napisano 25 Sierpień 2012 Grasz w Minecraft Classic? To nie wiem jak ci zbytnio pomóc. Ale skoro odpalasz świat,to wnioskuję że to wersje pełna(crafting itp) Masz kilka wyjść: GameBoost-wyłącza niepotrzebne pogramy na czas gry OptiFine- Możesz przestawić minecrafta na tryb ultra-low mi na moim laptopie Acerze zrobiło się dzieki tej modyfikacji,z 0 FPS 50-60 FPS(słabiutki laptop) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 iPatryk 0 Napisano 25 Sierpień 2012 Pewnie pomyślał, że Classic to jest pirat, wnioskując po tym, że przy wyborze przy opcji Classic jest napisane, że to ta darmowa wersja XD. A tak nie offtopując to Optifine AA HD powinien pomóc. Albo jakieś RAM cleanery. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Gość Kukurydz Napisano 26 Sierpień 2012 Po pierwsze specyfikacja Twojego PC. OptiFine owszem ale jeśli ma 1g ramu i laptop za czasów procesora łupanego to nawet on nie pomoże. Więc czekamy na parametry. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gdy wchodze do gry na swoim świecie gram ok 5 minut i minecraft strasznie mi laguje , ale to strasznie tak jak by mi sie gra zatrzymała
Macie jakieś pojęcie co to jest ??
Może jakiś problem z JAVA ??
Udostępnij tę odpowiedź
Odnośnik do odpowiedzi