Gość Camil92PL Napisano 25 Sierpień 2012 Ustalam zebranie całej ekipy w [b]niedzielę[/b] dn. 26-08-2012r. o godz. [b]20:00.[/b] [color=#ff0000][b]Obecność obowiązkowa ![/b][/color] [u][color=#ff0000][b]Kto nie może być PW do mnie z wytłumaczeniem lub dobrą wymówką...[/b][/color][/u] Celem zebrania będzie ustalenie całokształtu ekipy, aby nie było niedomówień, ani osób, które nic nie robią, lub po prostu są nieaktywne... Drugim celem będzie wyjaśnienie kilku kwestii odnośnie osób w ekipie i ich poczynań (najbardziej chodzi o mnie i Vargeina). Trzecim, co łączy się z pierwszym celem jest wyjaśnienie całej sytuacji z Technikami serwerowymi, w najgorszym/najlepszym przypadku polecą głowy . Czwartym jest rekrutacja do ekipy, o której zapewne i tak nikt nie przeczytał bo po co.... Piątym jest przypomnienie o tym, że w chwili obecnej 4 osoby pracują nad serwerem, a reszta ekipy się opierdziela co skończy się również wydaleniami i nie będę patrzył kto jest kim... [color=#008000][b]Dziękuję i zapraszam na to miłe i sympatyczne spotkanie przy kawie .[/b][/color] Edit.: Jeśli dobrze pójdzie to zebranie będzie trwało tylko kilka minut , ale nie obiecuję, że będę wtedy taki lubiany . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vargein 17 Napisano 25 Sierpień 2012 Bardziej chyba chodzi o Ciebie drogi Camilu, chyba wszyscy w ekipie wiedzą, że ostatnimi czasy robisz wszystko po swojemu i nie liczysz się za bardzo z opinią reszty dodatkowo coraz mniej utrzymując się założeń z zebrania. Ponadto Twoje ataki na mnie, podczas gdy próbuje z Tobą normalnie i kulturalnie rozmawiać wymieniając się pomysłami i poglądami dobijają gwóźdź do trumny. Obawiam się że jeżeli dalej tak będziesz robić to zostaniesz sam z insem, zwłaszcza że narzekając na brak aktywności reszty jednocześnie sam zabierasz robotę reszcie ekipy. No cóż, pewnie wszystko się wyjaśni jutro. [color=#008000]@Camil : Grozisz mi, że jak sam odejdziesz to i inni za tobą polecą ? . Tak poza tym nikt się na mnie nie skarży oprócz ciebie...[/color] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sd5 4 Napisano 25 Sierpień 2012 Nareszcie zebranie, będę Cztery osoby to Ty, krzychu, Vargein i ja? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vargein 17 Napisano 25 Sierpień 2012 sd5 a widziałeś kogoś innego z ekipy, kto by coś robił? Inso zapewne poczuje się pokrzywdzony, że go pominięto przy wymienianiu tych 'pracujących'. Swoją drogą dobrze będzie wykruszyć zbędne elementy, takie jak nasz kochany Raataj, którego od tygodnia w ogóle nie widziałem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Elros Napisano 25 Sierpień 2012 Hehehe, gwałtowna zmiana stanowiska wobec Raataja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Camil92PL Napisano 25 Sierpień 2012 Vargein masz błędne widzenie swojej pozycji na serwerze i tego co ty robisz a nie ja, bo ja się z innymi liczę, ale i jako HA stąpam twardo po gruncie, z takich racji, że jak to już setny raz powiadam ci - mam większe doświadczenie w tych sprawach od ciebie i zwróć uwagę na to co piszesz sam. Ja robię po swojemu i nie liczę się z innymi ? Rozumiem przez to, że to "innymi" to miałeś na myśli Siebie ? Robisz co ci się podoba, nie widziałem ostatnio, żadnych konsultacji w tych sprawach jakie wykonujesz z innymi - nie licząc tego co pokazałeś już ukończonego. Mam ci przypomnieć co było z mapami ? 2 mapy - 1 zdanie - 2 minuty - już foch i wojna na forum która mapka lepsza. Widzę po Wiki, że robisz to co zarzucałeś wcześniej Elrosowi - usuwasz swoje tematy brawo. Przemyśl swoje uczynki a nagroda będzie wielka - wydalenie lub poprawiona współpraca... Nie mam zamiaru użerać się z jaką kolwiek osobą w tej sieci, na tym forum, a tym bardziej w ekipie. Rabus już zna moją opinię, ale te zmiany jake chce wprowadzić będą szybsze od tego. Edit. Jbc wydalenia szykują się z każdego ze stanowisk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vargein 17 Napisano 25 Sierpień 2012 Ja niczego nie konsultuje? Podczas gdy Ciebie nie ma, a nie ma Cię cholernie często najczęściej omawiam sprawy serwerowe z sd5, robetem i insem i jakoś z ich strony nie usłyszałem jeszcze żadnego złego słowa na temat tego co robię, moich planów i pomysłów. Ty jedyny masz ciągłe ale w każdej kwestii, najpierw chcesz żebym robił mapę, podoba Ci się a chwilę później stwierdzasz że jest do dupy i decydujesz, że użyjesz swojej, to samo z projektem stronghold, niby się podoba ale po paru dniach stwierdzasz, że to nierealne, że przecież nie będziemy mieć na serwerze nawet 10 graczy, same czarne scenariusze, [color=#008000]Mówiłem o kilku twoich fabularnych wątkach i nie odnoś się do całości bo nie umiesz czytać a gęba ci się nie zamyka...[/color] do tego obrażałeś mnie i wywyższałeś jaki to jesteś zajebisty i jakie to masz doświadczenie. Poza tym ciągle coś zmieniasz, mapę, plany i założenia, było tak odkąd Cię poznałem kiedy jeszcze robiłeś na hc serwer na mapie Czernobyl. Nigdy nie potrafiłeś się trzymać jednej konkretnej rzeczy, dlatego hc dalej leży a ostatnia odsłona serwera roleplay to była istna porażka, bo więcej klimatu rp jest na serwerze sv czy fb. [color=#008000]Pretensje do innych, bo wtedy ponadto dałem wolnej ręki całej ekipie .[/color]Poza tym sd też mi powiedział że się z Tobą pożarł, robet ma takie samo zdanie jak ja na Twój temat. [color=#008000]Powodzenia, bo nie pamiętam o co się pożarłem z sd5, a z robertem nie gadałem od cholery czasu już.[/color] Także powiem Ci wprost, jeżeli chcesz to pisz do Rabusa żeby mi odebrał rangę bo masz taki kaprys, [color=#008000]Jak bym chciał to sam bym ci zabrał range.[/color] ale póki co obok Ciebie robię tu najwięcej w tej chwili i nikt mi jeszcze nie zarzucił niczego złego prócz Ciebie, [color=#008000]Bo w ekipie nie ma kto zarzucać bo nikogo nie ma .[/color] wyłącznie Ty uważasz że moje pomysły są śmieszne, żałosne i niewykonalne i że powinienem jak najszybciej zrezygnować z rangi. A usuwam tematy, bo jak już mówiłem piszę nowy epilog a budowę fabuły zmieniam bo masz jakieś chore kaprysy i pretensje, że wszystko projektuje w tak rozbudowany sposób dla myślących graczy a nie dla cepów, którzy dopiero co ogarnęli umiejętność czytania i pisania. Chcesz mi grozić wydaleniem bez żadnych podstaw? Proszę bardzo, usuńcie mnie z Rabusem ze stanowiska. Tylko pamiętaj, że aktualnie to Ty rozpętujesz kłótnie i wojny podczas gdy próbuję z Tobą rozmawiać jak z rozumnym, dojrzałym i opanowanym człowiekiem. [color=#008000]Zresztą zostawię resztę bez komentarza bo ty chore urojenia masz teraz .[/color] To Ty to sobie przemyśl Camil, opanuj się w końcu i współpracuj ze mną, bo ja z całej siły staram się współpracować z Tobą, tylko zwyczajnie mi na to nie pozwalasz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sd5 4 Napisano 25 Sierpień 2012 Hehehehe... nie chcę wkładać patyka w mrowisko ale muszę po-części się zgodzić z Vargeinem. Fakty są takie że odkąd zamknęliśmy rp były jakieś trzy pomysły i pięć mapek... koniec końców ustaliliśmy coś, Varg zaczął robić potem ni z gruchy ni z pietruchy zaczęliście co innego, teraz k***a jest jeszcze coś innego.... Na hc Camil skasowałeś mapkę z więzieniem (ok, zdarza się, trudno), gdy przyszła kolej na nową mapkę zaczęły się kolejne propozycje... a teraz nic nie ma... Co jeszcze mogę powiedzieć: mamy 3 H@... krzychu, Camil i Vargein... każdy powinien mieć taką samą siłę głosu (przynajmniej w teorii po 33,33%) [color=#008000]Więc nie zgadzając się na coś Vargein nie powinien srać po całym forum i robić borute .[/color] Ciekawa rzecz: właściwie to po jaką cholerę mamy [b][u]3 H@[/u][/b], 1 Admina (chyba że Awes gra to +1), 1 Moda (chyba że Raataj gra to +1)?! Na zebraniu można by proporcję jakoś inaczej rozłożyć (proponuje by był 1 H@). [color=#008000]Vargein został samozwańczym HA.[/color] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Elros Napisano 25 Sierpień 2012 I tak wszyscy wiedzą, że Camil jest najważniejszy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vargein 17 Napisano 25 Sierpień 2012 sd5 po jaką cholerę? Żeby nie dopuścić do tego, by Camil kontynuował tą anarchię i robienie chaosu, zostawisz go samego to zrobi kolejne rp bez rp albo coś gorszego. A z resztą, po co ja strzępię palce, i tak Niekończąca się opowieść Rolecraftu będzie się ciągnąć, aż Camil przejrzy na oczy i przestanie zmieniać zdanie co 5 minut. Niech się dzieje co chce. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sd5 4 Napisano 25 Sierpień 2012 Skoro Camil jest najważniejszy to po h*j krzycho i Varg też mają H@ skoro ich zdanie można się sobie wsadzić wiecie gdzie...? Z tego co się naczytałem Varg to tytuł H@ daje Ci tylko czerwoną czcionki więc jak była anarchia to i tak będzie Dodatkowo jestem zwolennikiem monarchii/dyktatury (każda władza gdzie jest jeden przywódca), więc skoro Camil jest najważniejszy to On powinien mieć H@ Szkoda że serwerem nie da się zarządzać by każdy był równy ;( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Elros Napisano 25 Sierpień 2012 Zapytajcie Rabusa, kto jest H@ - odpowiedź będzie jedna (już ją podałem) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vargein 17 Napisano 25 Sierpień 2012 sd5 no szkoda, gdyby Camil współpracował z nami tak jak my między sobą to byli byśmy w połowie drogi do sukcesu, a póki co przyszłość serwera stoi pod znakiem zapytania. No ale prawda jest faktycznie taka, że naszymi opiniami Camil może sobie tyłek podetrzeć a i tak zrobi tak jak on chce. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sd5 4 Napisano 25 Sierpień 2012 Popatrz Varg na dobre strony -> Camil zajął się rekrutacją dodatkowych członków do ekipy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vargein 17 Napisano 25 Sierpień 2012 Nie ciesz się, pewnie i tak co najmniej połowa chętnych odpadnie na starcie a część w trakcie. Edit: No, poza Lisottim i Dexem. Siebie nie liczę bo mnie Camil wypier**li na zbity pysk, od dawna chciał to zrobić. No i brawo za przyjęcie mialkusia do ekipy, jeden z najbardziej nieogarniętych trolli serwerowych z hardkora. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Morgar 9 Napisano 26 Sierpień 2012 Trolle da się poskromić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vargein 17 Napisano 26 Sierpień 2012 Ale Camila jakoś nie mogę Morg, cholerny kaszalot jest za trudny do okiełznania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość krzycho001 Napisano 26 Sierpień 2012 Wiesz, to że ktoś ma inne zdanie od twojego nie znaczy że je ma jakiś problem. Camil forsuje swój pomysł, ty swój. Proste. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vargein 17 Napisano 26 Sierpień 2012 No krzycho, gdybyś widział jak się na mnie Camil rzucał przedwczoraj niczym wściekły pies kiedy ja gadałem z nim spokojnie i jeszcze prosiłem go, żeby się uspokoił i żebyśmy gadali o sprawach serwerowych zamiast się kłócić to byś miał inny pogląd na tą sytuację. Na szczęście dzisiaj już wszystko było w porządku i gadał ze mną normalnie także mu wybaczam. ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość krzycho001 Napisano 26 Sierpień 2012 Super, bede na zebraniu i poinformuje was o tym co zamierzam. Część już wie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Camil92PL Napisano 26 Sierpień 2012 A ja poinformuję o tym, co rzekomo Vargein piszę tutaj . Jak zawsze wyolbrzymia i dodaje problemy ^^. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vargein 17 Napisano 26 Sierpień 2012 Beze mnie miałbyś za dobrze Camil, Pan Lodowej Fortecy będzie Cię męczyć jeszcze długo po śmierci... Twojej rzecz jasna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach