smail000 0 Napisano 24 Sierpień 2012 Oto według mnie najlepsze 3 tekstur packi. Piszcze co o nich sądzicie. [b]W PRZYSZŁOŚCI BĘDĘ AKTUALIZOWAŁ LISTE DO 20 NAJLEPSZYCH TESKTUR PACKÓW. [color=#008000]//USUNIETE Z POWODOW LINKOW ADFLY -GREENBLIND[/color][/b] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fistaszek 0 Napisano 9 Wrzesień 2012 Mam trochę inne zdanie ale racja, oCD to fajny texture pack. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MrSkaleton 89 Napisano 13 Wrzesień 2012 (edytowane) [quote name='czupurband' timestamp='1347543309' post='93243'] Ludzie on tylko zarabia na adf.ly. To nie jest nawet jego. [/quote] Odezwał się mądry, sam to robisz. Co do textur to ciekawe oraz fajne ;> [quote name='czupurband' timestamp='1347550820' post='93271'] To co ja wrzucam jest moje [/quote] Ale [quote] Ludzie on tylko zarabia na adf.ly. [/quote] Stwierdzasz, że zarabia na adf.ly i to jest złe i tylko napisałeś, że to nie jego, lecz ty to samo robisz, ale to twoje mimo, że denne (Bez urazy^^) Edytowane 13 Wrzesień 2012 przez MrSkaleton Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
senwig 0 Napisano 24 Wrzesień 2012 (edytowane) [font=times new roman,times,serif]fajne textury polecam[/font] [b]SummerFields [font=times new roman,times,serif]bardzo fajna textura polecam[/font][/b] Edytowane 24 Wrzesień 2012 przez senwig Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hgorski6 19 Napisano 1 Listopad 2012 (edytowane) Dzięki ocd minecraft nie jest taki poważny. Edytowane 1 Listopad 2012 przez hgorski6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wintalan 75 Napisano 1 Listopad 2012 No wątpię, żeby były one najpopularniejsze ;/ A gdzie skan? Już lepiej pobrać ze stron autorów... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gerard Dudek 2 Napisano 1 Listopad 2012 moim zdaniem fainthul wygrywa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pani_Malinka 0 Napisano 9 Listopad 2012 Na jaką wersję? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubanczyk555 4 Napisano 17 Listopad 2012 zgdzam sie faithfull jest super Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
silve_craft 0 Napisano 25 Listopad 2012 Ten pierwszy najlepszy moim zdaniem tp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Veron 0 Napisano 19 Grudzień 2012 [u][b]Jolicraft[/b][/u] mi się bardzo podoba czekam na następne texturepacki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
imgood44 0 Napisano 23 Grudzień 2012 Mi się podoba oCd (używam prawie zawsze) i Sphax. Może przetestuje Summerfieldsa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GreenBlind 129 Napisano 23 Grudzień 2012 usunalem linki adfly, gdyby nie to ze jestem dzisiaj leniwy wlepiłbym Ci bana Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Puma 0 Napisano 24 Grudzień 2012 Wg mnie Dragon Dance jest też fajne lecz troche niektóre texury są dziecinne ale tak to spoko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach