Zoh4n 2 Napisano 24 Sierpień 2012 Siemka! W tym temacie możemy pogadać lub pochwalić się waszymi wynikami itp:) Ja uwielbiam pływać "żabką" czasu nie pamiętam ale dosć dobry:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hulanek 5 Napisano 25 Sierpień 2012 Ja lubię pływać pod wodą. 20m długości basenu, nie wiem czy to dobry wynik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Elros Napisano 25 Sierpień 2012 Przeciętny człowiek powinien przepłynąć pod wodą około 15 metrów. Osoby pływające dość często z reguły mogą przepłynąć ponad 30 metrów. No chyba, że palisz - wtedy to nawet 10 metrów nie dasz rady Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hulanek 5 Napisano 25 Sierpień 2012 @UP Super. Kocham Twój sceptyzm i chęć pokazania mi, że masz większą wiedzę ode mnie. Coś jeszcze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zoh4n 2 Napisano 25 Sierpień 2012 Ja pod wodą przepływam (Jak jestem po dobrej rozgrzewce) ok 45 do nawet 50 metrów pod wodą ;D czyli u nas na basenie 2 długosci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartios 20 Napisano 27 Sierpień 2012 Przez 6 lat chodziłem do szkoły pływania, ale potem mi się znudziło Elros, ja przepły[b]wałem[/b] ponad 50m bez przerwy w dobrym tempie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Camil92PL Napisano 3 Wrzesień 2012 Ja rekordowo za czasów świetności swojej (gdy jeszcze ćwiczyłem ) przepływałem pod wodą na wdechu około 30m. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ThisisBash 3 Napisano 4 Wrzesień 2012 (edytowane) ja kraulem na 50 metrów czas koło 45 sekund na 25 metrów 19 coś nie pamiętam już ;D _______________________________________________________________________________________ [img]http://signaturecraft.us/signatures/eJzzzkxRCMrPSU0uSkwr4fJILEpJzi9KVSivzM1MLEnkCsnILPYsdkoszuAKSU3MVXDLLyopSi0uVjDi8s3Mg-hScE0sKsngMjPkMjI15TI0NOYyBAAogRwI.png[/img] Edytowane 4 Wrzesień 2012 przez ThisisBash Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach