freeze4 5 Napisano 17 Lipiec 2011 1.Nazwa projektu:TheTemple2.Opis projektu:Jest to świątynia w azjatyckim stylu3.Osoby zaangażowane:FreeZe4, M4j35 i myślę że ktoś jeszcze.4.Potrzebne materiały:Damy radę zebrać sami (widac na zdjeciu )5.Zarys budynku (projekt w postaci ssa, rysunku itp): Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adam221 0 Napisano 18 Lipiec 2011 Ja jestem na TAK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Odys 5 Napisano 18 Lipiec 2011 Bardzo fajny projekt, jestem na tak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość affib Napisano 18 Lipiec 2011 fajnie to wygląda jestem ZA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
freeze4 5 Napisano 19 Lipiec 2011 Postęp prac -Zostały wybudowane wszystkie piętra-Został rozświetlony jeden z poziomów-Odśnieżyliśmy teren, oraz na najwyższym poziomie daliśmy szkło, żeby śnieg więcej nie padał (Bo się ktoś może na schodach poślizgnąć)W planach:-Wykończenie wnętrza, zagospodarowanie go.-Rozświetlenie całego obiektu-W okół obiektu posadzenie kwiatów, oraz zasadzenie drzew dla podkreślenia atmosfery -Zrobienie piwnicy otwieranej poprzez dźwignię (pistony) - ZROBIONE-Zrobienie wysuwanego śmietnika (pistony)i wiele innych Jak się podoba ? Koordy na mapie FB: x:210 z:0, idzie się w przeciwną stronę do pomnika pikaczu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
m4j35 0 Napisano 19 Lipiec 2011 (edytowane) Siedzialem nad tym na fb wczoraj od 17 do 2 w nocy pomogl troche 22marek22freeze4 dokonczyl 2 poziomyProsilbym o zgode i wybudowanie tego na minecraft.pl (SV) prosze o znalezienie miejsca moze byc poza miastem ... w jego okolocy 100x100 kratek aby zagospodarowac rowniez teren kolo swiatynibtw swiatynia tak naprawde ma 7 poziomow lecz czesc z nich jest niedostepna dla spoleczenstwa z powodu zastosowania pistone Edytowane 19 Lipiec 2011 przez m4j35 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
freeze4 5 Napisano 20 Lipiec 2011 wybudowanie tego na minecraft.pl (SV)M4J'owi chodziło o FB, ale ten, gdzie trzeba zdobywać przedmioty (główna mapka ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Odys 5 Napisano 20 Lipiec 2011 Oczywiście, skończony projekt zostanie przeniesiony na główną mapę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
freeze4 5 Napisano 21 Lipiec 2011 Po 6 godzinnej pracy, wreszcie skończyliśmy pierwszą część wykończeniową, co nią jest - narazie pozostanie w tajemnicy, do oficialnego otwarcia Oto zdjęcia ze strefy technicznej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach