Zoh4n 2 Napisano 23 Sierpień 2012 Siemka! Mam problem... Często nie widzę mojego skina tylko widzę ten normalny (steve), a jak już widze to starego którego zmieniłem już ok. 2 dni temu. Usuwałem cały folder .minecraft, oraz wgrywałem pare razy ten sam skin. Mam orginalnego. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 affib's 154 Napisano 23 Sierpień 2012 Jest to spowodowane bugami bukkita i/lub 1.3 Każdy tak ma Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Zoh4n 2 Napisano 23 Sierpień 2012 wiadomo może kiedy to zostanie naprawione? Niektórzy widzą mój nowy skin, inni steva, a jeszcze inni stary skin. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Chormon 136 Napisano 23 Sierpień 2012 Nie bukkita, tylko samego MC Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Blake96 6 Napisano 24 Sierpień 2012 Naprawa tego buga nastąpi prawdopodobnie po update 1.4. Zamykam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mam problem... Często nie widzę mojego skina tylko widzę ten normalny (steve), a jak już widze to starego którego zmieniłem już ok. 2 dni temu. Usuwałem cały folder .minecraft, oraz wgrywałem pare razy ten sam skin. Mam orginalnego.
Pozdrawiam
Udostępnij tę odpowiedź
Odnośnik do odpowiedzi