Boni 1 Napisano 23 Sierpień 2012 W tym odcinku oprócz mojej dyni pokazuje także mob grinder, miłego odlądania http://www.youtube.com/watch?v=2xtJM9W5dZo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MrCma 1 Napisano 23 Sierpień 2012 pomysłowa uprawa dyni ;] obok zrób takiego melona :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MilkShake 0 Napisano 23 Sierpień 2012 [color=#b22222][font='comic sans ms', cursive][i]Fajne .. [/i][/font][/color] [color=#b22222][font='comic sans ms', cursive][i]Nic Do powiedzenia [/i][/font][/color] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zoh4n 2 Napisano 24 Sierpień 2012 Bardzo podoba mi się ta dynia:) Ja zbudował bym z wełny ale miałas lepszy pomysł który wyszedł Ci bardzo dobrze! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rero 0 Napisano 13 Październik 2012 Super budowla i super świat... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pirat9 0 Napisano 15 Październik 2012 Słodka dynia. xD Też kiedyś taką zbuduje. ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Senzanome 1 Napisano 21 Październik 2012 fajny pomysł ale mało roboty 6/10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PatroL14 0 Napisano 1 Grudzień 2012 Fajny pomysł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KaoPL 107 Napisano 25 Styczeń 2013 Sooooo good :D. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach