Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
DawidHard

Witam szukam paczki modów do minecraft 1.3.1/1.3.2

Rekomendowane odpowiedzi

DawidHard    2
Tak jak w opisie szukam paczki modów ale szczególnie mi zależy żeby w tej paczce był mod herobrine.
Z góry dziękuję.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Alieen    1
[quote name='DeX3r' timestamp='1345644414' post='89757']
To nie możesz sobie sam poskładać?
[/quote]

dodam ze majac 5 modow juz nie odpalisz gry bo juz ten 5 sie krzyczy (ERROR bład 32442343287478238723#387324823874)

i co to za gra niby ma wspomaganie modow a tyle błędów bo mod luki+ piston mod juz nie dzialaja razem bo NIE!

ma ktos paczke z 100 modami działającymi ? szukałem nie moge znaleźć

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
dex3r    143
[quote name='Alieen' timestamp='1345813613' post='90226']
dodam ze majac 5 modow juz nie odpalisz gry bo juz ten 5 sie krzyczy (ERROR bład 32442343287478238723#387324823874)

i co to za gra niby ma wspomaganie modow a tyle błędów bo mod luki+ piston mod juz nie dzialaja razem bo NIE!

ma ktos paczke z 100 modami działającymi ? szukałem nie moge znaleźć
[/quote]
Ta gra NIE MA wspomagania modów... Że nie umiesz instalować modów, to nie znaczy, że nie działają. Ostatnio robiłem paczkę na serwer to złożyłem gościowi 37 modów + do tego serwer z tymi modami. I jakoś wszystko działa bez najmniejszego problemu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Alieen    1
[quote name='DeX3r' timestamp='1345814752' post='90231']
Ta gra NIE MA wspomagania modów... Że nie umiesz instalować modów, to nie znaczy, że nie działają. Ostatnio robiłem paczkę na serwer to złożyłem gościowi 37 modów + do tego serwer z tymi modami. I jakoś wszystko działa bez najmniejszego problemu.
[/quote]

kłamać każdy może

jak masz kłamać to nie pisz

DOBRA jak nie kłamiesz to podaj linka kłamczuchu

[color=#008000]To, że ktoś coś umie, w przeciwieństwie do ciebie nie znaczy, że jest kłamcą. +1 za obrazę. //Chormon[/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Wintalan    75
Mody muszą być dobrze zainstalowane... Jest w opisie modloader? Instalujesz mdloader. Jest do folderu mods/resouruces/minecraft.jar wrzucasz do odpowiedniego folderu/pliku. +Oglądając filmiki z wcześniejszych wersji sam się wkopujesz. Czasami sposób instalacji może się zmienić...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
ja właśnie też mam problem z wgraniem modow do minecraft, dlatego szukam jakiegoś sposobu jak zrobić własnego ModPack'a , i nie mogę też go stworzyć bo fajnych modow jak ThaumCraft jeszcze nie ma na 1.3.2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Arizon    1
Ostatnio znalazłem [url="http://www.mediafire.com/?kvpffx3q9c79s9q"]http://www.mediafire...kvpffx3q9c79s9q[/url] czyli paczkę modyfikacji Scary Horror Pack dla lubiących się bać :p Straszna ale polecam. Zawiera Amnesia Mod, Slenderman Mod, Herobrine, TMI, Timbermod, DungeonPack, Mo' Creatures, Mutant Mod oraz MinecraftComeAlive! Edytowane przez Arizon

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...