Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Rabus

Pomoc przy pirackim Minecrafcie

Rekomendowane odpowiedzi

Michaell    24
Asgaroth spowodował że forum stało się raczej jedną wielką cenzurą i strefą walki między graczami z oryginalną wersją i wersją piracką. Mofixil nie musi pomagać, jak chce to niech kupi mi bfa >:C

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Atexor    424
[quote name='Michael' timestamp='1345551361' post='89431']
Asgaroth spowodował że forum stało się raczej jedną wielką cenzurą i strefą walki między graczami z oryginalną wersją i wersją piracką. Mofixil nie musi pomagać, jak chce to niech kupi mi bfa >:C
[/quote]

Nie chciałem więcej już pisać, ale tym postem mnie zmusiłeś. Teraz i może przegnę pałę, ale Asagroth przynajmniej dbał o forum, zarządzał wszystkim gdy Rabuś [s]był zajęty[/s] miał wszystko tam, gdzie światło nie dochodzi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
GreenBlind    129
Jesteś od domu zagranicą tydzień i nie masz dostępu do forum (chodzi mi o ostatni tydzien). Tak Obrabiaj Rabusiowi dupe ,bo go nie było... Jest założycielem i nie musi adminować. Asgaroth adminował z własnej woli ,Rabus nie tylko ma minecraft.pl na głowie, każdy ma też swoje życie i parę planów ,nie tylko jeden.

chill out. Minecraft.pl nie jest twoim życiem. Edytowane przez GreenBlind

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Michaell    24
No dbał i zarządzał. Dzięki niemu, jak to Rabuś napisał, 80% użytkowników stało się niekatywnych. :) Już dawno Rabus pisał w temacie Administracji aby nie karać piratów za piractwo i ich tak nie tępić. Nie usłuchał się, nikt. Edytowane przez Michael

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Atexor    424
@2x UP
Też byłem za granicą i na drugim końcu kraju. Tydzień temu wróciłem. Pal licho, że mimo wszystko pomagałem i pisałem z fona, bo pakiet internetowy kupiłem. I nie chodzi mi tylko o wyjazd Rabusia na gamescom, ale całokształt. Jedyne co, to newsy są (rzadko bo rzadko) ale są. Więcej się już wolę nie wypowiadać, bo już na forum nie wejdę. Prawda będzie zbyt "ostra".

[u]Apeluję o zamknięcie tematu i zdjęcie mi pomocnika jeszcze raz.[/u]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
GreenBlind    129
Pomocnika już nie masz przekazałem Doobler'owi i Damq by Ci zdjęto.

Rabus ma nie tylko Minecraft.pl na głowie, ciężko podzielić parę projektów(minecraft jest tylko jednym z kilku) z życiem osobistym. Jak masz Firmę szef zazwyczaj ma wyznaczone osoby co mają robić a nie on ,mowa o większych korporacjach. Edytowane przez GreenBlind

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość xDestiXx   
Gość xDestiXx
Atexor najbardziej spinasz dupsko o to aby nie pomagać piratom, a powiedz mi czy WSZYSTKIE programy jakie masz na kompie są legalne ? Wątpię...

Poza tym wiem po sobie, gdyby na pewnym konkurencyjnym forum ludzie nie pomagali mi mimo, iż miałem pirata to na pewno premium bym nie kupił... Niestety w Polsce są czasy jakie są i nie każdy może od tak wydać 100 zł na głupią grę, jaką ma pewność, że ta gra mu się spodoba ? Żadną, ja popiraciłem, okazało się, że gra mnie wciągnęła więc kupiłem premium i mam. Z innymi też pewnie tak będzie jednak trzeba pokazać im, że warto kupić grę bo mogą liczyć na jeszcze większą pomoc a i mogą grać na serwerach premium, na których można poznać fajnych ludzi.

Zawsze byłem, jestem i będę za tym aby pomagać piratom.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
DooBLER    10
@Atexor jeśli twoim celem jest wyzywanie każdego kto nie chce podać loginu minecrafta od piratów to gratuluję podejścia.
Zwłaszcza w tematach gdzie ludzie pytają o sprawy niezwiązane bezpośrednio z minecraftem jak sprawy sprzętowe itp.
[quote]Tyle ode mnie, ja zdania nie zmienię i proszę o zdjęcie mi rangi pomocnika. Kiedyś ona była dla mnie zaszczytem, teraz nie będzie dla mnie znaczyć nic.[/quote]
Done

Co do całości tego tematu to jest jeden wielki oftop. Rabus napisał stanowisko sieci minecraft.pl i cała ekipa powinna się dostosować. Jeśli wam nie pasuje próbujcie wpłynąć na jego zdanie przez pw, a nie hejtując się nawzajem w tym temacie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...