Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
pioter0

Sprzedam konto PREMIUM MINECRAFT cena 20zł!

Rekomendowane odpowiedzi

pioter0    2
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Witam. Mam do sprzedania konto premium gry Minecraft wraz z kontem e-mail za 20zł, jak wiemy nie da się go zmienić. Konto wystawię na allegro jak znajdzie się ktoś chętny! Nie od dziś zajmuję się sprzedażą wtórną, albowiem sprzedałem już kilka kont gier, przeważnie z platformy Steam. Jeśli będzie chętny, wystawiam na allegro i po zaksięgowaniu wpłaty przesyłam dane na maila. Cena konta tylko 20zł! Nie jest to żadne oszustwo, żeby nie było podaję link do mojego konta allegro.[/font][/color]

[url="http://allegro.pl/show_item.php?item=2573338130"]http://allegro.pl/show_item.php?item=2573338130[/url]

[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Btw. właśnie mam aukcję z kontem Steam, jakby ktoś chciał kupić konto z GTA4 ,Left 4 Dead 2, Source i innymi to zapraszam, cena 40zł. [/font][/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Torres70    76
Shinu, ale on nie sprzedaje klucza tylko konto. To znaczy, że nie możesz sobie wybrać nicku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
pioter0    2
Kocham takich ludzi. :) Sprzedaje konto + email. Nie bez powodu mam 100% pozytywów na koncie ze sprzedaży takich rzeczy.. Jak chcesz mogę podnieść cenę do 50zł, może będę wiarygodniejszy?! Cena to 20zł, najniższa na allegro. Zależy mi na szybkiej sprzedaży, tego czego nie potrzebuję. Jak chcesz kup i sprzedaj sobie drożej, sam tak nieraz robie i całkiem dobry interes.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
dex3r    143
Konto steam z tyloma grami za 30zł. A szybkość dlatego, bo pewnie obawiasz się, że właściciel się dowie o zamiarze sprzedaży jego konta? A 6 pozytywów to faktycznie bardzo dużo.

EDIT:
Myślałem o kupnie. Jeśli fake to zrobię gościowi wiochę na psach. Ale wtedy napisał do kolegi prawnik, marudził, że na 5. roku nudy ma, niech się zainteresuje. Jeszcze podziękował za zgłoszenie :D Edytowane przez DeX3r

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
pioter0    2
Arogant takich ludzi jak Ty jest pełno... Widzisz na tym polega sprzedaż wtórna, kupujesz za grosze, sprzedajesz trochę drożej. Nie znam pierwszego właściciela konta i tak naprawdę nie interesuje mnie On. Ja konto kupiłem na zagranicznej aukcji, coś pokroju przebij za grosza. Ten który konto sprzedał mimo, że cena wyniosła 4 euro, On zarobił jakieś 20-25 euro, tylko przez to, że ludzie podbijali i mu kase nabijali. Dla Twojej wiadomości dane konta są wysyłane do polskiej strefy Valve w celu weryfikacji czy konto nie było notowane w steamsupport. Ludzie mamy XXI wiek, tylko idiota odważyłby się sprzedawać publicznie kradzione konta... Nie przy takim natłoku o oszustwie w internecie. Pozdrawiam Piotrek

Druga sprawa aukcja na początku była z ceną 60zł, później ludzie mi pisali, że to za drogo i już nikt nie gra w te gry, poleciało do 50zł, potem 40zł i teraz 30zł. Kolejny dowód na to, że Twoje rozumowanie jest głupotą. Co do szybkości, to komu się nie spieszy ze sprzedażą? Wystawiam mam na sprzedaż 7 dni, chcę pozbyć się tego jak najszybciej, logiczne i proste. Edytowane przez pioter0

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
dex3r    143
[quote name='pioter0' timestamp='1345582016' post='89581']
Arogant takich ludzi jak Ty jest pełno... Widzisz na tym polega sprzedaż wtórna, kupujesz za grosze, sprzedajesz trochę drożej. Nie znam pierwszego właściciela konta i tak naprawdę nie interesuje mnie On. Ja konto kupiłem na zagranicznej aukcji, coś pokroju przebij za grosza. Ten który konto sprzedał mimo, że cena wyniosła 4 euro, On zarobił jakieś 20-25 euro, tylko przez to, że ludzie podbijali i mu kase nabijali. Dla Twojej wiadomości dane konta są wysyłane do polskiej strefy Valve w celu weryfikacji czy konto nie było notowane w steamsupport. Ludzie mamy XXI wiek, tylko idiota odważyłby się sprzedawać publicznie kradzione konta... Nie przy takim natłoku o oszustwie w internecie. Pozdrawiam Piotrek

Druga sprawa aukcja na początku była z ceną 60zł, później ludzie mi pisali, że to za drogo i już nikt nie gra w te gry, poleciało do 50zł, potem 40zł i teraz 30zł. Kolejny dowód na to, że Twoje rozumowanie jest głupotą. Co do szybkości, to komu się nie spieszy ze sprzedażą? Wystawiam mam na sprzedaż 7 dni, chcę pozbyć się tego jak najszybciej, logiczne i proste.
[/quote]
Ale się spinasz. Ale jak to mówią, winni się tłumaczą ;) Publiczne sprzedawanie kradzionych kont? Wisz sobie Minecraft Gift Code. Jak ci się wydaje, że ludzie nie grają w GTA: IV (bo pewnie grają w V), CS-a (bo w ESL to dla jaj tam jest), Left4Death 2 czy terrarię, to jesteś w błędzie. Ale ty doskonale wiesz, że ludzie w to grają.
Konto jest albo kradzione, odkupione na jakimś zagranicznym forum/aukcji, albo kradzione są karty kredytowe, za które zostały kupione te gry. I rest my case.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
pioter0    2
[quote name='DeX3r' timestamp='1345585756' post='89627']
Ale się spinasz. Ale jak to mówią, winni się tłumaczą ;) Publiczne sprzedawanie kradzionych kont? Wisz sobie Minecraft Gift Code. Jak ci się wydaje, że ludzie nie grają w GTA: IV (bo pewnie grają w V), CS-a (bo w ESL to dla jaj tam jest), Left4Death 2 czy terrarię, to jesteś w błędzie. Ale ty doskonale wiesz, że ludzie w to grają.
Konto jest albo kradzione, odkupione na jakimś zagranicznym forum/aukcji, albo kradzione są karty kredytowe, za które zostały kupione te gry. I rest my case.
[/quote]

Teraz to się dopiero uśmiałem! Kurcze Twoim tokiem myślenia wszystkie konta gier na allegro są kradzione. Posiadam GTA IV bez żadnego dodatku, gra jest na rynku od 2009 roku, więc nie jest to dziwne, że ludzie się już nagrali. Counter-Strike owszem jest ESL tylko zauważ, że w Source na ESL'u praktycznie nikt nie gra, a orientuję się bo sam gram w 1.6 od 9 lat. W Left4Dead 2 nawet nie grałem, nie wiem czy jest popyt na tą grę, Terraria za to wydaje mi się śmieszna i myślę, że nie jest zbytnio rozchwytywana na rynku. Tak jak już pisałem, ale nie wiem czy dałeś radę doczytać, konta są sprawdzane czy nikt nie zgłaszał kradzieży o takim loginie (jak wiemy można mieć jeden na steam). Druga sprawa, nawet jeśli konto byłoby kradzione, myślę, że po czasie 2-3 miesięcy, bo tyle je posiadam, ktoś już by je odzyskał. Uważam, że masz strasznie spaczoną rzecziwystość i podejście co do takich zabiegów w internecie. To, że w naszym Rządzie oszukują, to nie znaczy, że każdy musi. Jeszcze jedno, nie możesz zakładać, czegoś o czym nie masz zielonego pojęcia. Zapomniałbym, napisałeś "winny się tłumaczy", nie to ja tłumacze Tobie, a nie siebie. Edytowane przez pioter0

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Chormon    136
Dobra, koniec z tym offtopem. Link do aukcji jest, temat zamykam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość   
Gość

** Wiadomość wygenerowana automatycznie **

Temat został przeniesiony do archiwum.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...