Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Mj12Kowal

Firma projektowo budowlana MJ Construction

Rekomendowane odpowiedzi

Mj12Kowal    0
Witam,
Radek, 26 lat, mam trochę czasu na grę, spodobał mi się Wasz serwer, ale po wybudowaniu domu w dzielnicy modern nie mam co robić, eventy mnie nie bawią, kopanie też nudzi, więc wpadłem na pomysł założenia firmy :)
Chce zaoferować swoje usługi projektowo budowlane, miałem swoje miasto na innym popularnym serwerze, ale musiałem się z nim rozwieść. Budować będę głownie w stylu modern, jak i eleganckie domki drewniane.
Zamierzam startować w przetargach, i przyjmować zlecenia budów od administracji jak i innych firm/graczy. Zatrudniać oczywiście będę, niech dzieciaki mają frajdę z gry i niech też popracują ;)
Proszę o dofinansowanie do działalności.

[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Nick Gracza:MJ12Kowal[/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Nazwa Firmy: [/font][/color]MJ Construction
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Biznesplan: J/W[/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Czy będziesz zatrudniał pracowników?: Tak, im więcej zleceń, tym więcej zatrudnionych. [/font][/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
TheAudiPL    0
Nie ma dofinansowian na firme.Zakładając firme musisz mieć 1300 Dollars albo nawet nie masz co pisać podania.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Lissotti    1
Jeżeli pokażesz mi jak budujesz i mi przypadnie do gustu to może będę mógł cie jakoś wspomóc finansowo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Mj12Kowal    0
Dzięki za propozycję, mam domek na modernie, jest okrojony z braku materiałów do budowania. Mogę na fb coś wybudować, powiedz tylko w jakim stylu i co to ma być? mam już 800$. Ewentualną pożyczkę oddam z nawiązką.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Mj12Kowal    0
nie czekając zacząłem budowę, skromny domek z drewna :) namiary na fb
x -550
z 615

Prawdopodobnie skończony będzie jutro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Mj12Kowal    0
budyneczek juz stoi, niestety tryb na fb jest okrojony, nie mogłem skorzystać z istotnych dla mnie itemów np obrazów, ciągłe wołanie moda o pomoc jest denerwujące dla mnie i dla niego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Mj12Kowal    0
Uzbierałem kasę na firmę, proszę o przydział i kontakt w celu ustalenia szczegółów.
ps. jak do cholery wysłać PW na tym forum ?!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Seba0855   
Gość Seba0855
[quote name='Mj12Kowal' timestamp='1345711159' post='89944']
Uzbierałem kasę na firmę, proszę o przydział i kontakt w celu ustalenia szczegółów.
ps. jak do cholery wysłać PW na tym forum ?!
[/quote]
Wchodzisz na profil tego do kogo chciałbyś wysłać pw i klikasz w " Wyślij wiadomość ". Reszta chyba jest zrozumiała. Pro po firmy zwróć się do jartona.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Mj12Kowal    0
u mnie przycisk "wyślij wiadomość" w profilu gracza jest nie widoczny. Nie mam czegoś takiego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Seba0855   
Gość Seba0855
[quote name='Mj12Kowal' timestamp='1345713329' post='89955']
u mnie przycisk "wyślij wiadomość" w profilu gracza jest nie widoczny. Nie mam czegoś takiego.
[/quote]
Odśwież stronę bądź popytaj moderatorów,ale nie róbmy nie potrzebnego spamu.. Niech jarton wbije na tego posta i zaakceptuje :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...