Sahesaro 1 Napisano 20 Sierpień 2012 Zanim zacznę opisywać na czym polega ten event - pisałem do Eltica, jednak po godzinie czekania na odpowiedź uznałem, że się na ten event zgodził. Event miałby na celu propagowanie dobrej muzyki wśród młodzieży i zwiększenie popularności TS'a. Na czym by polegał? Otóż, administracja umieściła by odpowiednie ogłoszenie w grze lub na forum "O godzinie XX:XX odbędzie się event "Jaka to melodia?" na kanale muzycznym: XXXX". O wyznaczonej godzinie, na podanym kanale ekipa puszczałaby fragmenty piosenek. Osoba, która jako pierwsza odgadnie daną melodię (nazwę piosenki i autora) wygrywa rundę i dostaje nagrodę (oczywiście niewielką, bo i zadanie zbyt trudne nie jest). Cały event jest bardzo prosty, a na pewno by się sprawdził i byłby doskonałą odskocznią od parkourów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RaStachMan 2 Napisano 20 Sierpień 2012 Pomysł jest świetny, wręcz idealny, Nic tak nie przekona ludzi, do odwiedzin na TS, jak nagroda na ich ulubionym serwerze Popieram inicjatywę Saha, a na pewno wspólna rozmowa, czy tak jak w tym wypadku wspólne głosowe uczestnictwo w evencie zbliży graczy do siebie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Seba0855 Napisano 20 Sierpień 2012 Świetny pomysł! Wreszcie będzie użytek z kanałów muzycznych Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_DARK_ 0 Napisano 20 Sierpień 2012 Pomysł świetny ! Tylko , ze jest dużo programów które słuchają muzykę a potem podają tytuł oraz autora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Elros Napisano 20 Sierpień 2012 Jestem [color=#008000]ZA[/color]. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sahesaro 1 Napisano 20 Sierpień 2012 DARK - zawsze można puszczać remixy albo typowo undergroundową muzykę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sahesaro 1 Napisano 22 Sierpień 2012 To jak, event zaakceptowany? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Elros Napisano 22 Sierpień 2012 mxpatrol i Eltic powinni się wypowiedzieć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sahesaro 1 Napisano 22 Sierpień 2012 To czekamy na ocenę któregoś z opiekunów . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość MaciusSlicznyban Napisano 30 Sierpień 2012 Jestem za Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MJN88 9 Napisano 31 Sierpień 2012 Jeżeli event miałby nazywać się jaka to melodia, to ktoś musiałby dostarczać nam melodie ze znanych utworów. Jeżeli puszczalibyśmy piosenki było by to zbyt łatwe, z samą melodią jeszcze by może przeszło.... Dodatkowo powtórzę, już na ts'ie Ci mówiłem, że ciężko byłoby kontrolować graczy... obecnie istnieją aplikacje do rozpoznawania muzyki, którym już tylko kilka sekund nagrania wystarczy do rozpoznania utworu... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sahesaro 1 Napisano 1 Wrzesień 2012 (edytowane) [quote name='Eltic_Semar' timestamp='1346447856' post='91254'] Dodatkowo powtórzę, już na ts'ie Ci mówiłem, że ciężko byłoby kontrolować graczy... obecnie istnieją aplikacje do rozpoznawania muzyki, którym już tylko kilka sekund nagrania wystarczy do rozpoznania utworu... [/quote] Zawsze można puszczać remiksy, bo z tego co wiem, to aplikacje nie potrafią rozpoznać remiksów . A nazwa eventu to kwestia do ustalenia. Edytowane 1 Wrzesień 2012 przez Sah Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach