Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
  • 0
Vossinho

Wgranie save'a

Pytanie

Vossinho    0
Witajcie,
Otóż chcę wgrac save'a od JJayJokera i robię następujące kroki:
- Wpisuje %appdata>.minecraft>saves>I tam mam mojego save'a,który nazywa się Nowy Świat>Teraz wkejam do wolderu saves,save JJaya >Włączam Minecrafta>Tryb jednoosobowy>I nie ma go
Pomożecie
Pozdrawiam Michał

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
dex3r    143
Proszę zastosować się do podanego szablonu:
[url="http://forum.minecraft.pl/topic/9644-wazne-szablon-pomocy/"]http://forum.minecraft.pl/topic/9644-wazne-szablon-pomocy/[/url]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Vossinho    0
[b]Premium:Vossinho[/b]

[i][b]- - -[/b][/i]
[b]Specyfikacja komputera([i]Jeżeli problem dotyczy problemów ze startem gry,ścinami lub błędami graficznymi[/i]):[/b]
[b]Procesor :[/b][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif][size=3][background=rgb(247, 247, 247)] [/background][/size][/font][/color][size=3][background=rgb(247, 247, 247)][font=sans-serif][color=#000000]AMD Athlon â„¢ II Dual-Core M320 2,10 Ghz[/color][/font][/background][/size]

[b]Ilość ram :[/b][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif][size=3][background=rgb(247, 247, 247)] 3GB[/background][/size][/font][/color]

[b]Karta Graficzna[/b] : Niewiem

[b]Wersja sterowników karty graficznej :[/b][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif][size=3][background=rgb(247, 247, 247)] Niewiem[/background][/size][/font][/color]

[b]Wersja Javy :[/b][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif][size=3][background=rgb(247, 247, 247)] 6.0.150.3[/background][/size][/font][/color]

[b]System operacyjny(np. Windows XP) :[/b][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif][size=3][background=rgb(247, 247, 247)] Windows 7[/background][/size][/font][/color]
[i][b]- - -[/b][/i]

[b]Zainstalowane mody:[/b][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif][size=3][background=rgb(247, 247, 247)] Brak[/background][/size][/font][/color]

[b]Posiadane łącze internetowe: Neostrada TP[/b]

[b]Opis błędu:[/b][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif][size=3][background=rgb(247, 247, 247)] Nie mogę wgrac save'a[/background][/size][/font][/color] Edytowane przez Vossinho

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
dex3r    143
Skasuj tego save z folderu saves, załóż nowy świat o tej samej nazwie co folder z tym savem, wyłącz MC i podmień folderu (nowo utworzony świat zamień na żądany save).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Gość xDestiXx   
Gość xDestiXx
Jeżeli świata nie wykrywa możliwe, że wkleiłeś go w postaci:
savejjoker>savejjoker>pliki świata zamiast: savejjoker>pliki świata

Najlepiej byłoby gdybyś wszedł w folder tego świata i podał ścieżkę dostępu do pliku level.dat

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...