-
Podobna zawartość
-
Przez matixrd
Hej,
Wracam na YouTube, chcę tworzyć rózne cut scenki oraz nagrywać m.in. minecrafta, fortnite itp.
To moja pierwsza produkcja ocenicie?
-
Przez Kociarz
Siemanko! Widziałem, że ktoś niżej zareklamował swój kanał, więc może podzielę się swoją twórczością
Obecnie mam prawie 1200 subskrypcji, nagrywam głównie MC, czasem także Simsy 4, niedługo także 2kę. Moje filmy są proste, bez zbędnych ceregieli - tak, jak to nagrywali dawniej obecni najwięksi youtuberzy. Znajdziecie u mnie serię m.in. SkyBlock z Cedentką, prezentacje różnych projektów (np. Świeżaki w Minecraft), czasami prezentacje modów lub przechodzenie mapek adventure. Ogółem staram się do każdego odcinka dosypywać szczyptę humoru, odrobinę kociego pazura i kociej sierści.
W soboty zawsze odbywają się lajwy na których świetnie bawimy się z widzami. Współpracuję także z Cedentką oraz Skarabim, także na pewno zobaczycie ich na kilku moich odcinkach, oraz mnie - na ich kanałach!
Przepraszam, jeśli reklama nie jest wskazana - ale zauważyłem, że ktoś w temacie niżej również polecił swój kanał, także zrobiłem to i ja.
-
Przez Ciaston
Witam.
Mam pewien problem z teamspeakiem oraz minecraftem. Otóż chodzi o to, że gram z kolegą w minecrafta na trybie pełnoekranowym i rozmawiam z nim na teamspeaku i kiedy jestem na zewnątrz to wszystko jest ok. Ale kiedy schodzę do kopalni to nagle przestaje mnie słychać, tak jagby mikrofon nie działał, ale kiedy zmieniam na tryb gry w oknie to nagle mnie słyszy. Nie wiem co z tym prosić, proszę o pomoc.
-
Przez Eros1337
IP DO SKOPIOWANIA:
VIXENCLAN.PL
O nas:
Nasz serwer prowadzimy już ponad rok i wiemy jak najlepiej się nim zająć.
W dużym stopniu dbamy o bezpieczeństwo naszych użytkowników by każdemu
rozmawiało się jak najlepiej.
Posiadamy:
- Autorskie pomysły
- Autorskie Aplikacje
- Własne logo oraz promo serwera
- Boty muzyczne
- Miłą i doświadczoną Administracje
- Stabilną maszynę która znajduję się w
Warszawie dzięki czemu są niskie pingi
Serdecznie zapraszamy do odwiedzenia i wypowiedzenia się
na temat naszego serwera w komentarzu!
Promo serwera:
-
Przez Ciastekkk_PL
Zapraszamy wszystkich na rekrutacje do serwera teamspeak'a PSG!
[Polska Społeczność Graczy]
IP: PSGPL.myts.pw
Prowadzimy rekrutacje na rangi:
-Opiekun,
-Moderator,
-Helper
1.Aby podejść do rekrutacji należy: -Mieć skończone 13 lat, -Posiadać znajomość obsługi teamspeak, -Znać regulamin Administracji jaki i rangi do której rekrutacja,oraz regulamin serwera, -Zgłosić rekrutacje komentarzu oraz stawić się w wyznaczonym terminie na kanale. Zapraszamy!
-