Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
  • 0
Luxino

Problem z frapsem

Pytanie

Luxino    0
Cześć. Mój problem polega na tym że gdy nagrywam to wszystko dobrze, ale gdy odtwarzam film to pokazuje się licznik fps po lewej stronie na górze ?? dlaczego ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Blake96    6
Wchodzisz w google.com i wpisujesz treść swojego problemu. Jest od groma informacji.

[b]Fajnie by było gdybyś kupił też Minecrafta.[/b]

http://www.minecraft.net/store

Zamykam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Podobna zawartość

• Przez MrArbuz
      Cześć. Mam problem z minecraft, a konkretnie z lagami. Podczas normalnej gry, nawet z dużą ilością uruchomionych programów jak np hamachi, skype, jakieś male programy, jakieś pobieranie czy renderowanie pliku mam na minecraftcie okolo 100-150FPS. Gdy zaczynam nagrywać (jako że działam na youtube) to minecraft zaczyna mi lagować na takiej zasadzie, że minecraft normalnie chodzi przez ok 1 minute a następnie ilość fps spada do 2-10 na około 10-30 sekund i znowu jest normalnie. Może to problem programu? Używam programu FRAPS, który z reguły laguje kompa, ale próbowałem nagrywać programem BandiCam z podobnym efektem. Mój komputer ma 8GB ramu, procesor intel 6-rdzeniowy (po 2 GHz) i karte graficzną 1GB. Bardzo prosze was o pomoc i mam nadzieję, że ją uzyskam Z góry dziękuje za pomoc, pozdrawiam, MrArbuz.
  • Dodaj nową pozycję...