Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Maciej Śmietanko

Banner na polygamię

Rekomendowane odpowiedzi

Słuchajcie, ruch na serwerze (z tego co widzę) jest coraz mniejszy, przydałoby się wrzucić na polygamię jakiś banner. Więc potrzebna jest grafika, o szerokości 300 pikseli. Będzie na prawej belce, pod reklamami, ale jakiś ruch wygeneruje, mam nadzieję, że przyciągnie więcej ludzi. Ktoś jest w stanie się podjąć zrobienia czegoś takiego? :) Od biedy mogę to zrobić, ale moje umiejętności graficzne nie są wysokie ^^

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Moje zdolności graficzne też nie są za wysokie. Ale zmniejszony ruch jest głównie spowodowany tym że większość serwerów jest już na 1.3.2, a my musimy poczekać na pluginy. Lecz to tylko kwestia czasu. Trzeba zachować cierpliwość. Miejmy nadzieje że po update'cie wszystko wróci do normy. Ale i tak baner by się przydał.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Elros   
Gość Elros
Skoro nikt z Poly się nie wypowiada, to ruszam z bratnią pomocą.

W ekipie freebuild jest kilka osób zajmujących się grafiką komputerową, więc zapraszam na TS :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość matiyarosz   
Gość matiyarosz
Myślę że mógłbym coś zdziałać, ale miło by było gdybyś podał jakieś wymiary lub coś w tym stylu ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
[quote name='matiyarosz' timestamp='1345579443' post='89565']
Myślę że mógłbym coś zdziałać, ale miło by było gdybyś podał jakieś wymiary lub coś w tym stylu ;)
[/quote]

Tak jak napisałem w pierwszej wiadomości - 300 pikseli szerokości, wysokość dowolna :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Podobna zawartość

• Przez Rzast78
      Witajcie
      Mam mały problem z chorągwią.
      Otóż mam 3 resourcepacki ustawione w Minecrafcie (1.8)
      Najwyżej: mój własny, w którym dodaję sobie teksturki z innych, jeśli mi się w poniższym nie podobają, ew. ich brakuje. Pośrodku: [1.8]_R3D.CRAFT_SR-128x_v0.2.0 Najniżej: standardowy Minecrafta.  
      Jak dotąd wszystko działało, podmieniłem m. in. andezyt, granit, dioryt, niektóre kwiaty, łodygi ziemniaka - i to działa.
      Jako że kwiatek z chorągwi mi średnio odpowiada, ustawiłem własną grafikę, korzystając jako szablonu tego w Soartex_Fanver
      Dopisałem odpowiednie katalogi i wrzuciłem grafikę do własnego, jednakże się on tam nie pojawił (oczywiście po restarcie gry).
      Gdy przerzuciłem cały katalog, to w wyniku otrzymałem białą chorągwię w grze.
      Gdy wrzuciłem do Soartexa bezpośrednio to zadziałało, co jest dziwne, bo struktura katalogów w moim i Soatrexie jest identyczna...
      Macie jakieś pomysły?
  • Dodaj nową pozycję...