Dek 0 Napisano 15 Sierpień 2012 [b]Wielkość[/b][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif][size=3][background=rgb(247, 247, 247)] : 40x40, a jeżeli się da to wolałbym 58x28[/background][/size][/font][/color] [color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif][size=3][background=rgb(247, 247, 247)][b]Gdzie się znajduje [/b]: [/background][/size][/font][/color] [b]x: 1040 y: 126 z: 2540[/b] [b]Zdjęcia : [/b] [url="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/3e29c87a5db9e51f.html"][img]http://images48.fotosik.pl/358/3e29c87a5db9e51fm.jpg[/img][/url] [b]Dlaczego tam? i po co? :[/b] [b]Ładne widoki, miejsce na rozległą posiadłość, i ..... spokój. [/b] [b]Z kim będziesz tam mieszkał? :[/b] [b]Sam jak palec.[/b] Dla działki 40x40 współrzędne punktów granicznych po przekątnej (X,Z) 1060,2520 na 1020,2560, choć wolał bym 58x28, a dla działki 58x28 współrzędne punktów granicznych po przekątnej (X,Z) 1026,2518 na 1054,2569. Zakładam,że dostępna będzie pełna wysokość i głębokość przyznanej działki. Oczywiście znany jest mi koszt tej działki - 500$. [b]Dodatkowe pytanie: [/b]Jaki był by koszt przyznania dodatkowo mniejszej "wysepki" znajdującej się po lewej stronie mojej przyszłej posiadłości. (Czy na przykład wykupienie Golda na kolejne 30 dni umożliwiło by pozyskanie tego dodatkowego gruntu ?) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Elros Napisano 15 Sierpień 2012 Sądzę, że możemy ci przyznać cały łuk skalny + mniejsza wysepka za kwotę 650$ Zgadzasz się? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dek 0 Napisano 15 Sierpień 2012 [quote name='Elros' timestamp='1345030911' post='88423'] Sądzę, że możemy ci przyznać cały łuk skalny + mniejsza wysepka za kwotę 650$ Zgadzasz się? [/quote] Oczywiście, zgadzam się. Dziękuję. Potrzebuję tylko około 2-3 dni na "zarobienie" brakujących 150$. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Elros Napisano 15 Sierpień 2012 Zatem odśwież temat, po zdobyciu pieniędzy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PundzoPL 4 Napisano 15 Sierpień 2012 (edytowane) Przepraszam że się wtrące, ale DekiDekowski - Znasz się na rzeczy! I mam do cb pytanie. Gdzie ty znalazłeś takie epickie miejsce?! Latałeś po mapie i szukałeś? Bo wydaję mi się, że mapa na forum nie działa. [color=#008000]Na krańcach mapy pojawiają się takie: "efekty administratorskiej weny" //Elros[/color] Edytowane 15 Sierpień 2012 przez Elros Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skorveey 1 Napisano 15 Sierpień 2012 Wymarzone miejsce dla architekta, szkoda, że ja nie posiadam takiej inicjatywy i pieniędzy, bo sam bym kupił taką miejscówkę... Niech żyje administratorska wena. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dek 0 Napisano 17 Sierpień 2012 Uprzejmie informuję,że właśnie uzbierałem potrzebną kwotę - 650$ Proszę o pozytywne rozpatrzenie podania. [quote name='PundzoPL' timestamp='1345032613' post='88427'] Przepraszam że się wtrące, ale DekiDekowski - Znasz się na rzeczy! I mam do cb pytanie. Gdzie ty znalazłeś takie epickie miejsce?! Latałeś po mapie i szukałeś? Bo wydaję mi się, że mapa na forum nie działa. [/quote] W sumie podstawową zaletą konta GOLD jest możliwość latania, a to bardzo przyśpiesza zwiedzanie mapy. Przez parę dni latałem, zwiedzając mapę na jej krańcach. A jakie cuda ja tam widziałem. Dziwne, że tym się nie chwalą. Pełno ładnych budowli, zapomnianych osiedli i innych eksperymentów budowlanych. Znalazłem siedzibę adminów i modów (w tym twój magazyn). Jednym słowem było co zwiedzać. Aż tu nagle trafiłem na takie cudo i postanowiłem tam się osiedlić. pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Elros Napisano 17 Sierpień 2012 ZAAKCEPTOWANE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dek 0 Napisano 17 Sierpień 2012 [quote name='Elros' timestamp='1345198038' post='88744'] ZAAKCEPTOWANE [/quote] Rozumiem, że teraz powinienem: 1) /money pay JKM_Elros 650, 2) modreq z "przekierowaniem" do tej wiadomości na forum, 3) czekać na efekty, Tak ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Elros Napisano 17 Sierpień 2012 Pieniądze pobrane, działka przydzielona. Miłego budowania Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dek 0 Napisano 19 Sierpień 2012 (edytowane) Prawdę mówiąc nie wiem gdzie to napisać, więc piszę tu. Aktualnie posiadam konto GOLD do 30 sierpnia, niestety w wyniku przejścia ścieżki na "/warp nowi" moja ranga zmieniła się na "gracz", a ranga GOLD wyłączyła się. Proszę o poprawienie tego (uaktywnienie złotej rangi) i ewentualne zabezpieczenie, żeby kolejny nieświadomy złoty gracz nie wyłączył sobie GOLD-a przed czasem. Edytowane 19 Sierpień 2012 przez DekiDekowski Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość matiyarosz Napisano 19 Sierpień 2012 Gold przywrócony a także przedłużam go o jeden dzień. Niestety blokady nie możemy włączyć dlatego, że nie ma takiej opcji w pluginie i trzeba pamiętać by na tabliczkę nie przyciskać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Seba0855 Napisano 21 Sierpień 2012 A może ktoś to zamknie skoro zaakceptowane ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jarton 25 Napisano 21 Sierpień 2012 Zamykam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach