hgorski6 19 Napisano 15 Sierpień 2012 nazwa eventu:event dowc*py. miejsce eventu:czat opis eventu:zawodnicy będę opowiadać na czacie dowc*py. każdy głos zatwierdzany jest ."walki,,są 1na1.im więcej głosów,tym większa szansa na wygraną.wygrywa gracz który przejdzie przesz:eliminacje,ćwierćfinał.półfinał,finał. czas eventu: zależy od liczby uczestników. (event z zapisami na forum). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PundzoPL 4 Napisano 15 Sierpień 2012 (edytowane) Walka na żarty? Czyli kto opowie lepszy żart? Czy na cięte riposty? Jeśli to drugie, jestem na nie... Obawiam się, że może wywołać sprzeczki i kłótnie, a tego na serverze nie chcemy... I co miałeś na myśli pisząc: "Każdy głos zatwierdzany jest" ? Każdy gracz ocenia? Będzie za duży harmider. Edytowane 15 Sierpień 2012 przez PundzoPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysio2121 3 Napisano 15 Sierpień 2012 Chyba że jak jest w telewizji że na kogos wysylaja sms'y, kto ma najwięcej wygrywa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skorveey 1 Napisano 15 Sierpień 2012 Nie bardzo zrozumiałem o co chodzi, i nie bardzo też mogę zrozumieć cenzurę słowa ,,dowc*py". Żeby nie oczerniać znów niezbyt dokładnego pomysłu kolegi, tym razem zaproponuję pewną modyfikację: Mamy 3 jury konkursu, i kilkunastu uczestników. Jury mają za zadanie ocenić dany żart/dowcip/suchar* w różnych kategoriach... jak np. Jak rozbawił cię żart (punkt od 0 do 10). Każdy z ,,sędziów" powinien mieć różne zainteresowania, np. jeden śmieje się z sucharów, drugi lubi żarty dotyczącej jakiejś sytuacji na ulicy, a trzeci np. kocha nacjonalistyczne kawały... To oczywiście tylko propozycja. * - nie potrzebne skreślić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hgorski6 19 Napisano 15 Sierpień 2012 (edytowane) pomyliło mi się miałem napisać dowc*py skoorveey bedziesz pod wykonawcą Edytowane 15 Sierpień 2012 przez hgorski6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Elros Napisano 15 Sierpień 2012 ODRZUCONE... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach