Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
hgorski6

event dowc*py

Rekomendowane odpowiedzi

hgorski6    19
nazwa eventu:event dowc*py.
miejsce eventu:czat
opis eventu:zawodnicy będę opowiadać na czacie dowc*py. każdy głos zatwierdzany jest :) ."walki,,są 1na1.im więcej głosów,tym większa szansa na wygraną.wygrywa gracz który przejdzie przesz:eliminacje,ćwierćfinał.półfinał,finał.
czas eventu: zależy od liczby uczestników.
(event z zapisami na forum).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
PundzoPL    4
Walka na żarty? Czyli kto opowie lepszy żart? Czy na cięte riposty? Jeśli to drugie, jestem na nie... Obawiam się, że może wywołać sprzeczki i kłótnie, a tego na serverze nie chcemy... I co miałeś na myśli pisząc: "Każdy głos zatwierdzany jest" ? Każdy gracz ocenia? Będzie za duży harmider. :( Edytowane przez PundzoPL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Skorveey    1
Nie bardzo zrozumiałem o co chodzi, i nie bardzo też mogę zrozumieć cenzurę słowa ,,dowc*py". Żeby nie oczerniać znów niezbyt dokładnego pomysłu kolegi, tym razem zaproponuję pewną modyfikację:

Mamy 3 jury konkursu, i kilkunastu uczestników. Jury mają za zadanie ocenić dany żart/dowcip/suchar* w różnych kategoriach... jak np. Jak rozbawił cię żart (punkt od 0 do 10). Każdy z ,,sędziów" powinien mieć różne zainteresowania, np. jeden śmieje się z sucharów, drugi lubi żarty dotyczącej jakiejś sytuacji na ulicy, a trzeci np. kocha nacjonalistyczne kawały...

To oczywiście tylko propozycja.
* - nie potrzebne skreślić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
hgorski6    19
pomyliło mi się miałem napisać dowc*py
skoorveey bedziesz pod wykonawcą Edytowane przez hgorski6

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...