Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Raataj

Pożegnanie (:

Rekomendowane odpowiedzi

Raataj    0
Hej :)
Chciałem wam bardzo podziękować za te wszystkie cudowne chwile które spędziłem z wami,nieprzespane noce i inne tego typu pierdoły.Czemu pisze to pożegnanie ?
Ponieważ nie odczuwam dalszego sensu brania udziału w tym serverze.Nie wiem czy to co teraz się dzieje jest wynikiem niedawnych spięć pomiędzy naszą ekipą czy zbliżającym się rozpoczęciem roku szkolnego.Nie będę się rozpisywał ale napisze podziękowania dla następujących osób :
Morgar - Dzięki za danie mi szansy spróbowania swoich sił w tej ekipie i wytrzymywanie mojego pier***enia na GG,kiedy otworzycie rekrutacje na modów :)
Krzycho - Za całokształt naszych stosunków od czasu mojego dojścia do ekipy,serdeczne dzięki :)
Camil - Tak samo jak Krzycho,za całokształt :)
Sd5 - Za pozwolenie zdejmowania ci GM'a i naparzanie piorunami na spawnie Altdorfu,wielkie dzięki kolego :)
Inso - Za ciągłe pier***enie moich komend i rangi :D
Robetjak - Dzięki za pozwolenie trollowania cie na stanowisku biskupa Altdorfu.
Awes - Za wspólne mecze BF3 i granie na serverze.
Vargein - Nie znamy się za długo ale i tak dziękuje za wspólne (choć krótkie) granie razem :)
N3Q - Znamy się już trochę,choć mało się widzieliśmy bo mieliśmy różne godziny urzędowania na serverze.Pamiętasz budowanie murów Regnum ? :D
Jeśli kogoś pominąłem to dozgonnie przepraszam.

Jednak nie opuszczam was ! Rezygnuje ze stanowiska w ekipie,lecz będe aktywny przy budowie mapy i innych jej części.
Będę często na TS więc będziemy się widzieć jeszcze :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Raataj    0
Między innymi ale głównym powodem jest to że jestem przerażony sytuacją która nastąpiła i odejściem kilku ważnych członków ekipy.Możecie myśleć że spękałem ale takie jest moje postanowienie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Camil92PL   
Gość Camil92PL
Widzę, że zarząd ekipy drastycznie chyli się ku upadkowi - w przypadku mojego zarządzania RoleCraftem to już poraz trzeci...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Camil92PL   
Gość Camil92PL
Dzisiaj na zebraniu wypowiem się na temat odejść i zmianach, które planuję...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Vargein    17
Zebranie jest jutro Camyczku.
A co do Raataja, siedź gdzie jesteś bo jesteś potrzebny w ekipie, zwłaszcza teraz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Camil92PL   
Gość Camil92PL
Lekka pomyłka :).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Raataj    0
Ale ja napisałem w @8up że nie zostawię was teraz tylko jak server ruszy to rezygnuje z mojej rangi :)
I pojawię się na jutrzejszym zebraniu jak pisałem wcześniej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Vargein    17
No i proszę, Camil wrócił na swoje miejsce a Raataj zdecydował się zostać w ekipie.
Gratuluję dobrego wyboru Raataj ;)

Zamykam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...