MikiFurjant 1 Napisano 13 Sierpień 2012 Cześc! Jestem MikiFurjant Nazywam się Mikołaj. Mam 13 lat urodziłem się w grudniu. Mieszkam w Warszawie. Interesuje się historią 20 wieku. Lubie muzyke. Moje ulubione zespoły to The Beatels,Queen i ACDC. Lubie pisać opowiadania i zdobywać nowe doświadzczenie. Mam zamiar pisać na tym forum opowiadania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mickel196 2 Napisano 13 Sierpień 2012 [quote name='MikiFurjant' timestamp='1344876190' post='88108'] Moje ulubione zespoły to The Beatels,Queen i ACDC. [/quote] No no no . . Jestem pod wrażeniem Osób w Twoim wieku które słuchają klasyki Rocka można na palcach dłoni policzyć Witaj na forum Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Private 0 Napisano 14 Sierpień 2012 Witaj Mikołaju Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MilkShake 0 Napisano 24 Sierpień 2012 Witam ciebie serdecznie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil Bożek 1 Napisano 24 Sierpień 2012 siemka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach