themaxpol 16 Napisano 13 Sierpień 2012 (edytowane) A więc pytanie brzmi co z rangami z hc? Miałem tam mod'a fendorath miał kid'a chyba i sd5 miał kid'a/mod'a. Czy te rangi wrócą dopiero jak będzie hc czy tutaj tez dostaniemy jakieś uprawniania czy tracimy je i musimy czekać na rekrutacje jeżeli byśmy chciali dalej mieć ów rangi ? :] Edytowane 13 Sierpień 2012 przez TheMaXPoL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vargein 17 Napisano 13 Sierpień 2012 Oba serwery są w trakcie przebudowy, także na rekrutację będziecie mogli się załapać po starcie serwera. Poza tym system rang w administracji nieco się zmienił i ranga kidmoda przestała obowiązywać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sd5 4 Napisano 13 Sierpień 2012 Nawet jak by była taka możliwość to do kida nie wrócę Max xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
themaxpol 16 Napisano 13 Sierpień 2012 No ty sd tak ale ja byłem modem i teraz nie wiem jako kto jestem czy nic nie mam czy mod bez perfiksu i funkcji :] Więc chce jasno wiedzieć czy zostaję ,tylko że dopiero na hc pełnoprawnym , czy jestem cały czas modem niedługo mi dacie mi funkcje bo zapomnieliście czy coś lub może trace i zaczynam od nowa ;] (ja się nie obrażę strata czy coś w tym stylu :]) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sd5 4 Napisano 13 Sierpień 2012 Ogólnie Max ekipa jest jedna... hc i rp to to samo. Na rp zrezygnowałeś z moda na rzecz gracza więc w TEORII na hc też powinieneś być graczem... A tak na serio to napisz prostu co wolisz? Chcesz grać na jednym i modować na drugim? (możesz pisać na PW) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vargein 17 Napisano 13 Sierpień 2012 Co do ekipy to podział będzie ale dla nowych rekrutów, ekipa która jest aktualnie obsługuje oba serwery nie licząc Mod'ów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
themaxpol 16 Napisano 13 Sierpień 2012 [quote][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]z moda na rzecz gracza[/font][/color][/quote] poprawka z moda na rzecz kid'a którego dostałem ,lecz potem straciłem podczas wyboru klasy (nie zauważyłem tego dopóki czegoś nie napisałem na czacie) a krzycha potem już nie było. Gdy już go złapałem to powiedział żebym poszedł do kogoś innego ale nikt nie zna tej sprawy tylko on. Ale dobra na rp mi to nie przeszkadzało bo zawsze jest mod lub adm lub była tylko potrzebna pomoc której mogłem udzielić tłumacząc na czacie. Na hc kończyłem grę z kid'em a napisałem ,że jestem mod'em bo na ts ktoś kiedyś mówił że jestem mod'em na hc, więc już nie wiem jak jest. Jeżeli chodzi o mnie to moge mieć kid'a byle bym miał komendy : tp/Tempban/ban/kick/mute (nie chce gm anie żadnym komend którymi mógłbym ułatwić sobie gre ,czego i tak bym nie robił ale gracze jak ich się zabije szukają wymówek i mówią ze spawnuje itemy itp. czego ja nie lubi no potem jak inny gracz to zobaczy zostaje takie lekkie odrzucenie ode mnie i serwera a tak to odsyłam do tematu z moimi komendami i sprawa załatwiona :]) Tak więc wy wiecie jakie komendy mają poszczególne rangi więc napiszcie jaką będe miał czy nie będę miał xd ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fendorath 14 Napisano 13 Sierpień 2012 Witam.. Też chciałbym się spytac czy bym mógł miec te komendy co Max... Jeśli mam szanse na bycie w czymś w rodzaju Kida... (przepraszam, że nie mam ,,ci'' ale CCC mi wyskakuje chodż wyłaczyłem skóry klawiszowe) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sd5 4 Napisano 13 Sierpień 2012 Aktualnie ranga kidmoda została zniesiona lecz na zebraniu zostanie ponownie rozpatrzona. Rozumiem że chcecie kida. Jeżeli chodzi o jednoznaczną odpowiedź dostaniecie ją w środę ok 21-22. Proszę związku z tym o nie spamowanie w temacie do tego czasu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Camil92PL Napisano 13 Sierpień 2012 Zobaczymy jakie rangi będą, gdyż już jest rekrutacja na te rangi dla obcokrajowców, gdyż serwer będzie międzynarodowy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michaeloh 1 Napisano 14 Sierpień 2012 Czyli będą jakieś wybory na kida albo moda?? W sumie mógłbym spróbować. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vargein 17 Napisano 15 Sierpień 2012 Dzisiaj będą się ważyć losy Hardcor'e i ewentualne przywrócenie rangi KidModa, wieczorem zostanie podana informacja do wglądu publicznego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sd5 4 Napisano 15 Sierpień 2012 Ranga Kid zostanie przywrócona. Wybory na nią będą jeszcze raz, pojawi się również wzmianka w regulaminie. TEMAT ZAMYKAM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach