michaeloh 1 Napisano 12 Sierpień 2012 (edytowane) [center][size=5][b]Witam was bardzo serdecznie w temacie poświęconym mojej drugiej mapce do minecraft, a dokładniej escape' owi pt.: ''Ucieczka do wolności'' Mapa oferuje wam kilka pokoi parkour & puzzle. Ważne abyś używał tu swojego doświadczenia w grze i umysłu do rozwiązania zagadek. Ale... co więcej mogę powiedzieć, nie chcę wam zabierać przyjemności, przekonajcie się sami. Na koniec dodam jeszcze, że mapka została starannie wykonana i testowana 2 razy aby nie dopuścić do żadnych błędów w rozgrywce. Zapraszam do pobrania, możecie zobaczyć co was czeka w tym escape oglądając poniższy film. Zapraszam! [/b][/size][/center] Download: [url="http://www.speedyshare.com/9sM5h/Escape-to-freedom.rar"]http://www.speedyshare.com/9sM5h/Escape-to-freedom.rar[/url] Edytowane 18 Sierpień 2012 przez michaeloh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mickel196 2 Napisano 13 Sierpień 2012 (edytowane) Zapowiada się ładnie : ) Pobieram i jak przejdę zrobie EDITA z opinią ; ) EDIT: 2 minuty od pobrania i od razu największy błąd jaki mogłeś zrobić . . . Zostawiłeś włączony tryb Creative -.- Edytowane 13 Sierpień 2012 przez Mickel196 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michaeloh 1 Napisano 13 Sierpień 2012 Heh ale to zależy od tego co sobie ustawiłeś, bo ja to robiłem na serwerze i zostawiłem tryb survival, ty pewnie jesteś na singlu więc są jakieś błędy ale pokombinuje z tym :C Dzięki za uwagę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mickel196 2 Napisano 13 Sierpień 2012 [quote name='michaeloh' timestamp='1344838124' post='87996'] Heh ale to zależy od tego co sobie ustawiłeś, bo ja to robiłem na serwerze i zostawiłem tryb survival, ty pewnie jesteś na singlu więc są jakieś błędy ale pokombinuje z tym :C Dzięki za uwagę. [/quote] Polecam NBTedit (niestety nie działa na 1.3.1) lub Minecraft Gametype Changer : ) Podstawowe programy dla twórcy mapek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michaeloh 1 Napisano 13 Sierpień 2012 Zrobiłem to prosto za pomocą MCEdit, dzięki za uwagę Link do downloadu został zmieniony. Miłej gry Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michaeloh 1 Napisano 16 Sierpień 2012 @Ref Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MegaBlow 0 Napisano 16 Sierpień 2012 Mapka po prostu przecudna ! Zadania godne najlepszych ! Przyznam się ,że miałem trochę problemów ,ale to tylko z mojej winy bo nie mam zbyt dużego doświadczenia w Parkourze . Serdecznie zapraszam do przejścia mapki ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach