Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
michaeloh

[ESCAPE] Ucieczka do wolności.

Rekomendowane odpowiedzi

michaeloh    1
[center][size=5][b]Witam was bardzo serdecznie w temacie poświęconym mojej drugiej mapce do minecraft, a dokładniej escape' owi pt.: ''Ucieczka do wolności'' Mapa oferuje wam kilka pokoi parkour & puzzle. Ważne abyś używał tu swojego doświadczenia w grze i umysłu do rozwiązania zagadek. Ale... co więcej mogę powiedzieć, nie chcę wam zabierać przyjemności, przekonajcie się sami. Na koniec dodam jeszcze, że mapka została starannie wykonana i testowana 2 razy aby nie dopuścić do żadnych błędów w rozgrywce. Zapraszam do pobrania, możecie zobaczyć co was czeka w tym escape oglądając poniższy film. Zapraszam! :)[/b][/size][/center]

Download: [url="http://www.speedyshare.com/9sM5h/Escape-to-freedom.rar"]http://www.speedyshare.com/9sM5h/Escape-to-freedom.rar[/url] Edytowane przez michaeloh

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Mickel196    2
Zapowiada się ładnie : ) Pobieram i jak przejdę zrobie EDITA z opinią ; )

EDIT: 2 minuty od pobrania i od razu największy błąd jaki mogłeś zrobić . . . Zostawiłeś włączony tryb Creative -.- Edytowane przez Mickel196

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
michaeloh    1
Heh ale to zależy od tego co sobie ustawiłeś, bo ja to robiłem na serwerze i zostawiłem tryb survival, ty pewnie jesteś na singlu więc są jakieś błędy ale pokombinuje z tym :C Dzięki za uwagę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Mickel196    2
[quote name='michaeloh' timestamp='1344838124' post='87996']
Heh ale to zależy od tego co sobie ustawiłeś, bo ja to robiłem na serwerze i zostawiłem tryb survival, ty pewnie jesteś na singlu więc są jakieś błędy ale pokombinuje z tym :C Dzięki za uwagę.
[/quote]

Polecam NBTedit (niestety nie działa na 1.3.1) lub Minecraft Gametype Changer : ) Podstawowe programy dla twórcy mapek :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
michaeloh    1
Zrobiłem to prosto za pomocą MCEdit, dzięki za uwagę ;) Link do downloadu został zmieniony. Miłej gry

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
MegaBlow    0
Mapka po prostu przecudna !

Zadania godne najlepszych ! Przyznam się ,że miałem trochę problemów ,ale to tylko z mojej winy bo nie mam zbyt dużego doświadczenia w Parkourze .

Serdecznie zapraszam do przejścia mapki !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...