Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Gość krzycho001

Czasowe odejście

Rekomendowane odpowiedzi

Gość krzycho001   
Gość krzycho001
Z powodu mojego permanentnego zarzygania minecraftem decyduje się czasowo lub na zawsze odejść od minecrafta w ogóle. Nie mam zamiaru się tłumaczyć i nie chce was urazić ale mam dość nieaktywności większości ekipy i po prostu pier**le, mówiłem że więcej nie będe pracował jeżeli wszyscy będą mieli wyj**ane, jedyne osoby które faktycznie pracują to sd5, robet, camil i Vargein. Mam już dość naszych kochanych techników, z inso na czele i n3q-a który ma wyj**ane.
To nie wasza wina że serwer jest w tej chwili do d*py, raczej moja, chociaż nie zamierzam się zadręczać. Niniejszym:
[color=#ff0000]Czasowo lub pernamentnie oddaje funkcje HeadAdmina [b]SD5 [/b]jedynemu kompetentnemu członkowi ekipy na którym się nigdy nie zawiodłem[b]. [/b][/color]Biorąc pod uwagę prośbę vargeina możecie na mnie liczyć w sprawach ekipy, kiedy trzeba coś zbudować lub doradzić jednak proszę o nie spamowanie na gg czy telefonie bo jak będę miał ochotę to wejdę, znam wasze godziny pracy. Uwzględniając nasze doświadczenia NIE idę do konkurencji, chociaż jeżeli Camil nie wróci i zaakceptujecie Vargeina na Ha a Sd5 wykaże się zapałem to nie wrócę na Ha, na 100%, ew. Admin. NIE WRÓCĘ NA HA JEŻELI SERWER SIĘ ROZWINIE, NA 100 %

Życzę całej waszej ekipie powodzenia pod moją nieobecność, bycie Ha było ciekawą przygodą, nauczyłem się że większości ludzi nie można ufać (gracze), dawanie z siebie 100% powoduje że inni dają 20, bycie Ha niszczy nerwy.

P.S. Nie morgar, nie stracę kontaktu, Vargein myśli że mi odjebało czasowo i może ma racje ale jeżeli nie to i tak nie strace kontaktu, chociaż wisisz flache za miasto.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Vargein    17
Ja osobiście uważam że was wszystkich po kolei trzaska w głowę... Morgar, Camil a teraz Ty... No jasna cholera. Dobra, i tak rozkręcimy serwer, damy radę, tylko musimy ekipę znaleźć bo mamy za mało rąk do pracy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
sd5    4
Kurcze, Krzychu, aż źle się to czyta :( Prawda jest taka że doskonale Cię rozumiem... wszyscy mają wszystko gdzieś... mało się dzieje... mało graczy... nie ma dla kogo prowadzić rozgrywkę...

Powiem tylko tyle że postaram się godnie reprezentować funkcję Ha (ale nie za długo...) i sprawie z Vargiem iż serwery na nowo zaczną się zapełniać członkami :D Dziękuję Ci również za całą tą (chyba 3 miesięczną?) współpracę, byłeś i będziesz dla mnie przykładem. Pamiętaj odwiedzać mnie nas na TS

Odpocznij, odetchnij i wracaj :D

PS: jak mi się uda i pogłoduję trochę (lub będę zmuszony chodzić trzeźwy...) to kupie sobie BF3 i przynajmniej tak postaram się z wam utrzymywać kontakt ^^

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Morgar    9
sd5 to wtedy dodam Cie od TIB czyli tarczownicy i brodacze :) Krzysiu wiszę Ci dwie flaszki- za miasta....i za to ze przejąłeś moje obowiązki:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość krzycho001   
Gość krzycho001
O właśnie, z tibu mnie wywalili bo czystki były a ja ani na zaebrania ani na forum. Może kiedyś się upomne exodusa o grupę na ts :3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Vargein    17
Ja tam do was na tego BF3 wbiję żeby mieć stały kontakt z wami jak zdecyduję się na jego kupno, choć wciąż waham się czy wydać te 70/80zł... Ale gierka kusi, lubię oglądać demka na yt.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...