kicxm2133 0 Napisano 12 Sierpień 2012 (edytowane) ll Edytowane 13 Sierpień 2012 przez kicxm2133 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wintalan 75 Napisano 12 Sierpień 2012 Czy za to nie powinny polecieć prawa autorskie? To nic innego jak sploszczony MCpatcher pod inną nazwą... Zapewniam cię jednak, że jak kod nieszkodliwy, to antyvirus będzie spokojny ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pacislavek 0 Napisano 12 Sierpień 2012 (edytowane) Eeee... Ciężko mi stwierdzić, bo jednak przed pobraniem, prosiłbym o screena z gry. Chcę zobaczyć co dają funkcję programu typu: " Lepsza Trawa, Realistyczna Woda, Lepsze Światło " - heh. To jakbym napisał "fajny regulamin" odnośnie zachowań w życiu. [i]P.S Mam osę w pokoju ! [/i][i] [/i][i] [/i] Edytowane 12 Sierpień 2012 przez Pacislavek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reedom 6 Napisano 13 Sierpień 2012 Fajnie trojana sciagnaolem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zoh4n 2 Napisano 13 Sierpień 2012 Widzę, że są wirusy;/ Ale spoko patent:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach