Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
KaoPL

Skarga beniu128

Rekomendowane odpowiedzi

KaoPL    107
1. Nick osoby która składa skargę: KaoPL
2. Nick osoby która zostaje oskarżona: beniu128
3. Nicki osób które są "dowodem", i mogą uczestniczyć w dyskusji: Nikt, MOŻE KubaCzarny123
4. Opis wydarzenia wraz ze screenami: A więc tak. Poszedłem sobie na mape FB, aby zobaczyć jak to teraz wygląda. Zobaczyłem działke Kubyczarnego, więc przeleciałem sie dalej, aby sprawdzić co wybudował. Nagle delikwent beniu zaczął nawalać we mnie potionami Poision oraz Slowness, z początku nieprzeszkadzało mi to, jednak kiedy chciałem lecieć dalej musiałem użyć miksturki Speed II, aby się poruszać. Rzuciłem w beni'a (niewiem, jak odmienia się jego nick) trzy razy potionami Slowness, i napisałem aby przestał. Gracz dalej walił magią uniemożliwiając mi szybkie latanie, więc pisze tą skarge. Ss'y: [url="http://imgur.com/a/0AGOm#0"]http://imgur.com/a/0AGOm#0[/url] Edytowane przez KaoPL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Potwierdzam. Widziałem zaistniałą sytuację. Nie tylko dla Kao utrudniał poruszanie się.
Ka już nie mam na niego siły, też złożyłem skargę. :3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
TheAudiPL    0
Wydaję mi się ze Administracja powinna coś zadziałać już z tym graczem ponieważ za niedługo dojdzie do tego że przez jednego gracza 15% graczy odejdzie ponieważ nie mogli budować spokojnie na FreeBuild.Kara się należy i mam nadzieję ze ta sprawa jeszcze dzisiaj się wyjaśni.
Pozdrawiam
[color=#00ff00]*TheAudiPL*[/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
MrBartek98    3
[size=5][color=#00FF00][b]Potwierdzam[/b][/color][/size]. To już kolejna skarga na tego gracza z tym samym problemem gracz powinien być jakoś ukarany lub dostać ostrzeżenie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
mxpatrol    10
A wiec gracz [color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif] beniu128 otrzymuje bana na 72h za chamstwo i trolling.[/font][/color]

[color=#008000][font=helvetica, arial, sans-serif]Ale to była natchniona twór poety :([/font][/color]
[color=#008000][font=helvetica, arial, sans-serif]Ostatnio jakiś koleś uderzył w pomnik wieszcza autobusem - "w ramach sztuki"...[/font][/color]
[color=#008000][font=helvetica, arial, sans-serif]//Elros[/font][/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...