BlueCraft 1 Napisano 11 Sierpień 2012 Witam wszystkich! Poszukuje Dobrego Moddera z którym mógłbym założyć spółke. To znaczy: ja robie grafike i pozcątkowy opis, a wybrany modder patrzy co wymyśliłem, i pisze mi co do poprawienia może być. Po skończeniu dyskusji modder robi swoje i mamy moda! Nie zrażajcie sie tym że jestem piratem, bo nie mam okazji kupić oryginału. Pracuje w Gimp 2.0. Wszystkie mody będziemy zamieszczać w download na Minecraft.pl. Czekam na Propozycje! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość AsgarothDaFae Napisano 11 Sierpień 2012 Proponuję jednak kupić minecrafta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BlueCraft 1 Napisano 11 Sierpień 2012 [quote name='AsgarothDaFae' timestamp='1344709904' post='87733'] Proponuję jednak kupić minecrafta. [/quote] Nie mam jak.Sorry. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GreenBlind 129 Napisano 11 Sierpień 2012 to nie ma wspolpracy, sorry Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karimiri 26 Napisano 11 Sierpień 2012 szczerze ? to prędzej moder poprosi kogoś o zrobienie grafiki pod moda który napisał(o ile wcześniej nie zrobi jej sam) niż na odwrót... czemu ? bo każdy z miejsca się połapie że szukasz naiwnego i wychodząc z taką prośbą liczysz na to, że ktoś odwali 99% roboty za ciebie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BlueCraft 1 Napisano 12 Sierpień 2012 (edytowane) Nie, po prostu mam miliony pomysłów do Minecrafta, a sam nie umiem ich zrealizować. Edytowane 12 Sierpień 2012 przez BlueCraft Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wintalan 75 Napisano 12 Sierpień 2012 Napisać prosty mod do mc bez znajomości javy nie jest problemem. Gorzej z pluginami, bądź 'większymi' modami... Może sobie sam poradzisz? Google pomoże ;L Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BlueCraft 1 Napisano 12 Sierpień 2012 (edytowane) Nie mam miejsca na JDK. Edytowane 12 Sierpień 2012 przez BlueCraft Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Atexor 424 Napisano 12 Sierpień 2012 Odkurzacz (program), CCleaner lub 50 złotych na dysk 60gb. Do tego 90 zł. na premium i "pomysłuw" przez "Ó" zamknięte i już będzie lepiej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BlueCraft 1 Napisano 12 Sierpień 2012 Pomysłuw poprawiłem ale na tamte nie mam kasy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Elfusion 0 Napisano 17 Sierpień 2012 Ja moge zostać moderem umiem juz duzo ale poszukuje grafika a ty sie nadajesz moje gg:43135047 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Woozie 258 Napisano 17 Sierpień 2012 Zamykam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach